Yurt dışı iPhone 11 Pro 10 bin TL'ye alınır mı?

Öncelikle kapalı kutu almaya çalışın. 4+4 şeklinde yılda toplam 8 ay kullanabiliyorsun, diye biliyorum. Kalan 4 ayda yanında internet paylaşmak veya aramalar için farklı bir telefon taşıman gerekiyor.
Hocam aynı durum Samsung cihazlar içinde geçerli mi? Atıyorum YD S24 Ultra aldım bunu 4+4 ay kullanabilir miyim?
 
Satıcıyı tanımıyorsanız almamanızı öneririm. Kullanma süresi çift SIM olunca 240 gün, tek SIM 120 gün.

Öncelikle kullanım süresi 120+120 gün değil. Onun ekstra detayları var, alıyorsa 4+4 ay olarak düşünüp alsın. Çift SIM olmasına gerek yok. Fiziksel + e SIM şeklnidede toplam 8 ay kullanabiliyorsun.
 
Android kullanıcısıyım. Telefonum bozuldu ve telefon arayışına girdim. iPhone 11 Pro buldum fakat telefon Türkiye kayıtlı değil. Telefonun her şeyi çok temiz, pil sağlığı 100. Fiyatı da 10 bin. Sizce alınır mı?

3U Tools programından parçaları kontrol edin. Bu cihazın kutulu sıfırı artık bulunmaz. Yok çünkü üretimi duralı yıllar oldu. Olanlar da çok pahalı koleksiyonluk her neyse bu cihaz temizse alınır fiyatı iyi. Kullanım şartlarını biliyorsunuzdur.
 
iPhone 11 Pro'yu hiç parça değişimi olmamış ve ikinci el bulma ihtimaliniz çok düşük; bir de yurt dışı istiyorsunuz, bol şans.
 
Hocam aynı durum Samsung cihazlar içinde geçerli mi? Atıyorum yurt dışı S24 Ultra aldım bunu 4+4 ay kullanabilir miyim?

Hocam evet kulllanabiliyorsunuz. iPhone modellerde olmuyor fakat önermesekde Samsung'da elinizde bulunan telefonun IMEI'sini yeni cihaza attırabiliyorsunuz. Ya 4+4 kullanıp kalan 4 ayda elinizdeki cihazı Wi-Fi amaçlı taşırsınız veya IMEI attırırsınız o size kalmış.
 
Öncelikle kapalı kutu almaya çalışın. 4+4 şeklinde yılda toplam 8 ay kullanabiliyorsun, diye biliyorum. Kalan 4 ayda yanında internet paylaşmak veya aramalar için farklı bir telefon taşıman gerekiyor.
5 senelik cihaz kapalı kutu olsa ne olacak? O bataryadan ne hayır gelir?

Üstelik cihaz yurt dışı. Hadi onu geçtim; satıcı tanıdık değilmiş. Onu da geçtim; 4+4 ile maksimum 8 ay kullanılacak. Ne uğraşmaya değer, ne de kalan 4 ayı vasat bir iPhone cihaz ile geçirmeye. Kısaca alınmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı