Yurt dışı iPhone 13 Pro alınır mı?

mehmet2359

Yoctopat
Daha fazla  
20 bin TL satıyorlar. Bir de iPhone 14 gördüm 20 bin TL. Sizce hangisini alayım?

Yeni tür kayıtlı yurt dışı ikinci el cihaz almayın. Hem kayıt masrafı mevzusu var hem de bazı parçaları bizim ülkemizdeki ile aynı olmadığı için servisle sorun yaşarsınız arıza çıkarsa.

Düz model iPhone alınmaz. 13 Pro daha mantıklı olur.

Kesinlikle katılıyorum ikinci elden iPhone 11 yerine daha eski ve amiral gemisi olan XS Max aldım çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Yurtdışı cihaz şans işi. TR cihazında en azından garantiden işlem yaptırabilirsin ama yurtdışı cihazlara Türkiye'de destek verilmiyor. 13 Pro alınabilir bir cihaz ama cesaretine ve şansına kalmış bir durum.

FPPRO var da TR almakta istemiyorum.
iPhone 6S ile iCloud ile mantıklı geldi evet zor ama yapabilirim.

İyice bakailşrim bir de tool adlı uygulama vat öyle kontrol ederim.

Bir de Samsung server kayıt önerir misiniz ve.
20 bine hangi telefon alınır yurt dışı olmazsa.

20 bin TL satıyorlar. Bir de iPhone 14 gördüm 20 bin TL. Sizce hangisini alayım?
17 ye sadece ekranla arka cam kırılmış Gr 13 buldum onu alırım yd almam. 3 ay sonra kapanınca actiramazsin böyle ekranı izlersin sadece.

Biraz kötü diyorlar sorun ne acaba o telefon da.
O telefon exynos işlemci kullanıyor. S23 cam kasa kullanmasına rağmen FE modelinde plastik kullanılıyor. Onun dışında 13 prodan s23 FE ye dusulmez. İkinci el zorlayarak 22 ye falan 13 bumabikirsin. 128 GB, ocakta alınma 1 buçuk yıl garantisi devam eden, 95 pilli 13 alcam yakında

iPhone 6S ile düşündüm de.
İki telefon falan boş iş bra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…