Yeni tür kayıtlı yurt dışı ikinci el cihaz almayın. Hem kayıt masrafı mevzusu var hem de bazı parçaları bizim ülkemizdeki ile aynı olmadığı için servisle sorun yaşarsınız arıza çıkarsa.
Yurtdışı cihaz şans işi. TR cihazında en azından garantiden işlem yaptırabilirsin ama yurtdışı cihazlara Türkiye'de destek verilmiyor. 13 Pro alınabilir bir cihaz ama cesaretine ve şansına kalmış bir durum.
Yeni tür kayıtlı yurt dışı ikinci el cihaz almayın. Hem kayıt masrafı mevzusu var hem de bazı parçaları bizim ülkemizdeki ile aynı olmadığı için servisle sorun yaşarsınız arıza çıkarsa.
Kesinlikle katılıyorum ikinci elden iPhone 11 yerine daha eski ve amiral gemisi olan XS Max aldım çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Yurt dışı cihaz şans işi. TR cihazında en azından garantiden işlem yaptırabilirsin ama yurt dışı cihazlara Türkiye'de destek verilmiyor. 13 Pro alınabilir bir cihaz ama cesaretine ve şansına kalmış bir durum.
O telefon exynos işlemci kullanıyor. S23 cam kasa kullanmasına rağmen FE modelinde plastik kullanılıyor. Onun dışında 13 prodan s23 FE ye dusulmez. İkinci el zorlayarak 22 ye falan 13 bumabikirsin. 128 GB, ocakta alınma 1 buçuk yıl garantisi devam eden, 95 pilli 13 alcam yakında