Yurt dışı iPhone 13 Pro alınır mı?

ikinci else biraz dikkat etmen gerekecek. Zaten sıfır olacağını da sanmıyorum. Benim Irak’tan getirdiğim bu telefonların artık sadece yenilenmişi satılıyor.
Yurt dışı cihaz alınır mı derseniz, bence alınır. İphone 15 pro max kullanıyorum. Kaydını yaptırdım kafam rahat.

ikinci else biraz dikkat etmen gerekecek. Zaten sıfır olacağını da sanmıyorum. Benim Irak’tan getirdiğim bu telefonların artık sadece yenilenmişi satılıyor.
Yurt dışı cihaz alınır mı derseniz, bence alınır. İphone 15 pro max kullanıyorum. Kaydını yaptırdım kafam rahat.
15 PM 40k kayıt 30k sıfırı 70k zaten ne gerek var abi.

Herhangi bir sorunu yok bu bütçede yurtiçi günlük kullanım için alınabilecek en iyi telefon. Bazıları sırf Exynos işlemci kullanıyor diye kötülüyor ancak Exynos 2200 kötü bir yonga değil.
Şu an hangi telefonu kullanıyorsun?

O telefon Exynos işlemci kullanıyor. S23 cam kasa kullanmasına rağmen FE modelinde plastik kullanılıyor. Onun dışında 13 Pro'dan S23 FE ye dusulmez. İkinci el zorlayarak 22'ye falan 13 bumabikirsin. 128 GB, ocakta alınma 1 buçuk yıl garantisi devam eden, 95 pilli 13 alacağım yakında.

İki telefon falan boş iş bra.

Samsung en iyi çiplerden söylenir zatende aşırı oyun oynamam Minecraft falan nadir sadece sosyal medya kasmasın hızlı olsun kamera iyi olsun ve pil iyi olsun yeter.

İlk çıktığında aldım. 31k telefon. Ayrıca annemle birlikte aldık ve ikisini toplamda 20 bin tlye kayot ettirdim. İki kayıtlı telefon 82k etti.
2 tane alırsan 1 kayita iki cihaza da işliyor mu hocam?

S23 Ultra, eğer 20K bütçede yurtiçi senin bir önerin varsa söylede duyalım.
Hangi telefonu kullanıyorsun dedim öneriye niye bağladın hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı