Galaxy falan salla ben sana underrated bir telefon onereyim. Mı 13 T, abi telefon 144 Hz, 67W, çok zarif duruyor, kamera da asla bir iPhone olamaz ama Samsung'tan da nefret ediyorum. 25W ve içinden çıkmaması şaka gibi. Bütçeni aşar git TR al. Onun dışında Pro modeli 15k falandı en son yurt dışı olanlari güzelce bir araştır sonra yargıya var. Ben 1 ay daha para yaapcagim şu an 22K var. 1 ay sonra 40k olacak ama eğer Apple zam yaparsa S23 en mantıklısı. Ben populerlikten dehşet uyuz olan bir insanım. 13 muhabbetinde yullardir iPhone istiyorum ama kuzenimde 11 vardı annesine verip 13 aldı diye benim alasım gelmedi. Bende olan şey kimsede olmayacak ya da yakinlarimin elinde görmeyeceğim deliyim ben. Zam falan yapmaya kalkarsa ditektmen Xiaomi'de bulurum kendimi 3 yıldır kullandığım mi eb basics 2 kutusu kozmetik olarak kotu olsa da taktiğin an hâlâ dünyadan kopuyorum.
O kadar iPhone meraklısı birisi olmama ragemen;
Birinde 144 Hz diğer yerde 60.
Birinde 67W diğer yerde 25.
Birinde kutu icerigi ful diğeri boş oğlu boş.
Birini alırsan kimsede yok diğeri herkesin elinde.
Xiaomi babadır. Hayatımda bir sanem adlı bir lise 2 aşkımı çok istemişimdir bir de Redmi Note 8 ikisi de olmadi. Neyse konu nereden nereye geldi sen en iyisi iyi bir karar ver ve populerlikten kaçın. Nerede çokluk orada...