Yurt dışı iPhone 13 Pro alınır mı?

S23 FE alayım o zaman ama işlemci sorun çıkarmaz değil mi?
Hocam kullanım amacınız tam manasıyla nedir? Ona göre bir kaç telefon önerisi ya da s23 FE işinize yarar yaramaz. Gönlünüz hangi markadan, telfondan yana söyleyin babası burda telefonların cevaplayayım hemen. (Hayatımı telefon araştırmaya adadim.)

Hocam kullanım amacınız tam manasıyla nedir? Ona göre birkaç telefon önerisi ya da S23 FE işinize yarar yaramaz. Gönlünüz hangi markadan, telfondan yana söyleyin babası burada telefonların cevaplayayım hemen. (hayatımı telefon araştırmaya adadim.)

Uzun süre kullanım olsun Çin ürünleri istemiyorum Xiaomi falan Realme olabilir belki Hz yüksek ve hızlı şarj NFC kesinlikle olsun ve pil uzun olursa iyi olur.

Samsung ilk tercihtir markada.

Uzun süre kullanım olum Çin ürünleri istemiyorum Xiaomi falan Realme olabilir belki Hz yüksek ve hızlı şarj NFC kesinlikle olsun ve pil uzun olursa iyi olur.

Samsung ilk tercihtir markada
İsteklerinize göre bütçenizde en mantıklısı S23FE, fakat çok iyi pil perfomansı beklememek gerek günlük kullanımda ortalama 6-7 saat çıkarıyor.

Tamam yeterlidir. Bana ve Galaxy AI güncellemesi alacak mı bilginiz var mı?
Galaxy falan salla ben sana underrated bir telefon onereyim. MI 13 T, abi telefon 144 hz, 67w, çok zarif duruyor, kamera da asla bir iPhone olamaz ama Samsung'tan da nefret ediyorum. 25w ve içinden çıkmaması şaka gibi. Bütçeni aşar git tr al. Onun dışında pro modeli 15k falandı en son yd olanlari güzelce bir araştır sonra yargıya var. Ben 1 ay daha para yaapcagim şu an 22k var. 1 ay sonra 40k olacak ama eğer Apple zam yaparsa s23 en mantıklısı. Ben populerlikten dehşet uyuz olan bir insanım. 13 muhabbetinde yullardir iPhone istiyorum ama kuzenimde 11 vardı annesine verip 13 aldı diye benim alasım gelmedi. Bende olan şey kimsede olmayacak ya da yakinlarimin elinde görmeyeceğim deliyim ben. Zam falan yapmaya kalkarsa ditektmen xaomide bulurum kendimi 3 yıldır kullandığım mi eb basics 2 kutusu kozmetik olarak kotu olsa da taktiğin an hâlâ dünyadan kopuyorum.

O kadar iPhone meraklısı birisi olmama ragemen;
Birinde 144 hz diğer yerde 60
Birinde 67w diğer yerde 25
Birinde kutu icerigi ful diğeri boş oğlu boş
Birini alırsan kimsede yok diğeri herkesin elinde
Xaomi babadır. Hayatımda bı Sanem adlı bı lise 2 aşkımı çok istemişimdir bir de redmi note 8 ikiside olmadi. Neyse konu nereden nereye geldi sen en iyisi iyi bir karar ver ve populerlikten kaçın. Nerede çokluk orada...

Galaxy falan salla ben sana underrated bir telefon onereyim. Mı 13 T, abi telefon 144 Hz, 67W, çok zarif duruyor, kamera da asla bir iPhone olamaz ama Samsung'tan da nefret ediyorum. 25W ve içinden çıkmaması şaka gibi. Bütçeni aşar git TR al. Onun dışında Pro modeli 15k falandı en son yurt dışı olanlari güzelce bir araştır sonra yargıya var. Ben 1 ay daha para yaapcagim şu an 22K var. 1 ay sonra 40k olacak ama eğer Apple zam yaparsa S23 en mantıklısı. Ben populerlikten dehşet uyuz olan bir insanım. 13 muhabbetinde yullardir iPhone istiyorum ama kuzenimde 11 vardı annesine verip 13 aldı diye benim alasım gelmedi. Bende olan şey kimsede olmayacak ya da yakinlarimin elinde görmeyeceğim deliyim ben. Zam falan yapmaya kalkarsa ditektmen Xiaomi'de bulurum kendimi 3 yıldır kullandığım mi eb basics 2 kutusu kozmetik olarak kotu olsa da taktiğin an hâlâ dünyadan kopuyorum.

O kadar iPhone meraklısı birisi olmama ragemen;
Birinde 144 Hz diğer yerde 60.
Birinde 67W diğer yerde 25.
Birinde kutu icerigi ful diğeri boş oğlu boş.
Birini alırsan kimsede yok diğeri herkesin elinde.
Xiaomi babadır. Hayatımda bir sanem adlı bir lise 2 aşkımı çok istemişimdir bir de Redmi Note 8 ikisi de olmadi. Neyse konu nereden nereye geldi sen en iyisi iyi bir karar ver ve populerlikten kaçın. Nerede çokluk orada...

Xiaomi almam asla ama yine de öneri için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı