Yurt dışı iPhone 13 Pro vs TR iPhone 11 Pro

ykstokatlamaca

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba, benim şu anda aktif olarak kullandığım yurt dışı iPhone 13 Pro telefonum var ve ben bunu bayağı uygun bir fiyata aldım sizce TR telefonu iPhone 11 Pro ile takas yapılır mı?

Not: iPhone 11 Pro tek değişen pil pil yüzdesi 94 ve her aksamı çalışıyor kasası tertermiz.
iPhone 13 Pro pil değişen pil 100 yurt dışıdir her aksamı çalışıyor siz olsaydınız ne yapardınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla cihaza imei kaydı yaptırmadınız. 8 ay kullanım hakkınız dolduğunda ikinci bir telefon kullanabilirsiniz. Eğer bu sizi rahatsız etmezse bence kullanabilirsiniz.

Herkese merhaba, benim şu anda aktif olarak kullandığım yurt dışı iPhone 13 Pro telefonum var ve ben bunu bayağı uygun bir fiyata aldım sizce TR telefonu iPhone 11 Pro ile takas yapılır mı?

Not: iPhone 11 Pro tek değişen pil pil yüzdesi 94 ve her aksamı çalışıyor kasası tertermiz.
iPhone 13 Pro pil değişen pil 100 yurt dışıdir her aksamı çalışıyor siz olsaydınız ne yapardınız.

Alinmaz güncellemesi bitti ekranı çöp ayrıca ana ekranda bile kasıyor.

Anladığım kadarıyla cihaza IMEI kaydı yaptırmadınız. 8 ay kullanım hakkınız dolduğunda ikinci bir telefon kullanabilirsiniz. Eğer bu sizi rahatsız etmezse bence kullanabilirsiniz.

Bende öye düşnüyorum bu elimdeki telefonu bizzat Amerika'dan istettim toplama muhabbetleri yüzünden ve telefonum cidden çok iyi 120Hz ayrı bir olay ve şarjım 1 günü rahat rahat atıyor en kötü 6S alıp yıl sonu 4 ay idare ederim gibisinden düşünüyorum. Arkadaş çevremde şey diyorlar işte 11 Pro'yu satıp tekrardan istersen 13 Pro alabilirsin satıp o benim biraz aklımı çeldi.
Anladığım kadarıyla cihaza imei kaydı yaptırmadınız. 8 ay kullanım hakkınız dolduğunda ikinci bir telefon kullanabilirsiniz. Eğer bu sizi rahatsız etmezse bence kullanabilirsiniz.

11 Pro geçmeye değecek bir model değil. 13 Pro çok daha üstün bir model. Ocak'tan sonra yurt dışı cihazları 4 ay kullanma süresi gelebilir, bu umarım gelmez, gelmeyecekse 13 Pro ile devam etmen daha mantıklı, 4 ay başka cihazla idare etmen gerek.

Bence yurt dışı 13 Pro, bende şu sıralar 15 Pro Max bakıyorum kapalı kutu bir düşürürsem alacağım hemen. Kalan 4 ayda şu anki elimde olan 11'i kullanacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı