Yurt dışı iPhone 14 alınır mı?

levazim45

Hectopat
İyi Sosyaller. Bende S20 FE var, babama vereceğim için kendime yeni telefon alacağım. Bütçem 20 bin TL. Yurt dışı iPhone 14 dikkatimi çekti. Sizce almaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller. Bende S20 FE var, babama vereceğim için kendime yeni telefon alacağım. Bütçem 20 bin TL. Yurt dışı iPhone 14 dikkatimi çekti. Sizce almaya değer mi?

Yurt dışı cihazı almanı tavsiye etmem. Bütçeyi 5K daha arttırıp ikinci el iPhone 12 Pro alabilirsin. Bütçe arttırma durumun yoksa ikinci el iPhone 12 ya da 11 Pro Max almanı tavsiye ederim.

Yurt dışı cihazı almanı tavsiye etmem. Bütçeyi 5K daha arttırıp ikinci el iPhone 12 Pro alabilirsin. Bütçe arttırma durumun yoksa ikinci el iPhone 12 ya da 11 Pro Max almanı tavsiye ederim.
Yurt disi neden tavsiye etmiyorsunuz? 11 serisi artık eskidigi için dusunmuyorum. 12 serisinin de garantisi bitmiş ve pil durumu düşük olanlar var

İyi Sosyaller. Bende S20 FE var, babama vereceğim için kendime yeni telefon alacağım. Bütçem 20 bin TL. Yurt dışı iPhone 14 dikkatimi çekti. Sizce almaya değer mi?
Pasaport ücreti 6090₺ oldu. 2 ay öncesi yurtdışına çıkman gerek. Sadece pasaport üzeri kaydedilen hatlarla kullanabileceksin. 3 yıl devremedeyeceksin.

Yani alınmaz. Bütçen kayıt ücreti dahil mi?

Yurt disi neden tavsiye etmiyorsunuz? 11 serisi artık eskidigi için dusunmuyorum. 12 serisinin de garantisi bitmiş ve pil durumu düşük olanlar var.

Yurt dışı neden tava etmiyorum? 1-pasaport kaydı 6, 1K TL 2-garanti yok ve 3 yıl cihazı kullanmak zorundasın 3-ikinci el değeri düşük 4-yurt dışı cihazlarda şebeke sorunu olabiliyor. 11 serisine sıcak bakmıyorsan ikinci el temiz kullanılmış iPhone 12 alabilirsin. Piyasada garantili satılan 12'ler var. Biraz araştırman lazım.

Ben Ocak ayı öncesi aldım Kuveytten.
İphone 14 256 GB
Garanti süresi 1 yıl

Hatta airpods aldım buraya göre 2 Bin TL daha ucuz.

6 Bin TL olsa bile her türlü daha uyguna alıyorsun.

Örnegin orada telefon 15.000 idi
Uçak bileti 4000 (Aynı gün gidip gelebilirsiniz) Vize ücreti yok online alıyorsunuz vizeyi.
Telefon IMEI kayıt 2700 verdim

Burada fiyatı 31 ile 33 arası.

Hadi 30 bin TL diyelim.

15+4+2.7 bana 21.7 22 bin TL düz diyelim. yani 8 ile 10 bin TL arası daha uygun

Sen bugun almaya kalksan
15+4+6

25 bin TL yine her türlü uygun.

4-yurt dışı cihazlarda şebeke sorunu olabiliyor.
Bunun kaynağı vücudunuzdaki geniş tepeler mi? Kendimde dahil çevremde yurtdışı iPhone kullanan 3-4 kişiyiz, hepimizin mobil veri hızı aynı hatlar arasında en yüksek hızlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı