Yurt dışı iPhone 14 Pro Max alınır mı?

LeGenD_46

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle iyi günler. Sorum konuda da belirttiğim gibi yurt dışı iPhone almayı düşünüyorum kullanan varsa ya da bu konuları bilen biri yardımcı olabilir mi tavsiye eder misiniz? Alacağım model iPhone 15 veya 14 Pro Max şimdiden teşekkürler.

Öncelikle iyi günler. Sorum konuda da belirttiğim gibi yurt dışı iPhone almayı düşünüyorum kullanan varsa ya da bu konuları bilen biri yardımcı olabilir mi tavsiye eder misiniz? Alacağım model iPhone 15 veya 14 Pro Max şimdiden teşekkürler.

14 Pro serisinde ısınma problemi var ve ısınınca işlemci frekansını kısıyor yani performans düşüyor 15 Pro Max de ise arka cam çok hassas en ufak darbede kırılıyor onun dışında ikisi de gayet güzel cihazlar.

14 Pro serisinde ısınma problemi var ve ısınınca işlemci frekansını kısıyor yani performans düşüyor 15 Pro Max de ise arka cam çok hassas en ufak darbede kırılıyor onun dışında ikisi de gayet güzel cihazlar.

Anladım hocam bir yanlış anlaşılma olmuş da 14 serisinde 14 Pro Max 15 serisinde düz 15 veya 15 Plus düşünüyorum. Siz hangisini tavsiye edersiniz? Bir de yurt dışı olarak alınır mı? Teşekkürler.

Tabiki alınır ancak bu ülkede her an her dakika bir sabah uyandıgında cihazının kapanmış olma ihtimali ile yaşamak istermisin bunu düşün. Sırf bu düşünce yüzünden YD 15 pro cihazımı sattım

Tabii ki alınır ancak bu ülkede her an her dakika bir sabah uyandıgında cihazının kapanmış olma ihtimali ile yaşamak ister misin bunu düşün. Sırf bu düşünce yüzünden yurt dışı 15 Pro cihazımı sattım

Hocam başta 16 ay sonrasında da her yıl 8 ay kullanım hakkı olmuyor mu?

O dediğiniz şekilde benim de aklıma geldi de hocam ama ülkede artık yurt dışı telefon kullanamazsınız diye bir açıklama gelmez diye düşünüyorum. Bir de şimdiye kadar hep kullanım süresi arttı. Ama bilemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00