Yurt dışı iPhone 15 alınır mı?

Hocam ekran olsun kamera olsun batarya olsun vs yani büyük aksamları gösteriyor değişeni olduğunda. Cihazın ilk ne zaman çalıştırıldığını da doğru gösteriyor. Yani burada benim sana sorum şu:
Ortada çıplak gözle hiç anlamadığımız bir cihaz var. En azından temel parçaları doğru gösteren bir program var ve ücretsiz hem de sadece 3Dk'ni alan bir işlem. Neden yapmasın konu sahibi? Bana bunun cevabını verir misin? Başka program öner diyorum onda da yoksun. Nasıl olacak? Sen tavsiye ver biz bu kadar anlıyoruz.
Cihazın hakkında kısmıda aynı işlevi görüyor zaten cihazın parçasına orijinal çip takarsan 3UTools'da da orijinal gösteriyor senin yanlışın burada ve bunu en çok yurt dışı cihaz konularında söylüyorsun yanlış bilgi veriyorsun anca şarj döngüsüne bakarsın.

Son düzenleme:
Cihazın hakkında kısmıda aynı işlevi görüyor zaten cihazın parçasına orijinal çip takarsan 3UTools'da da orijinal gösteriyor senin yanlışın burada ve bunu en çok yurt dışı cihaz konularında söylüyorsun yanlış bilgi veriyorsun anca şarj döngüsüne bakarsın.
Cihazın hakkında kısmı çiple kandırılıyor ancak 3u Tools çiple kandırılamıyor ben bugüne kadar bu işin içindeyim hiç görmedim. Ayarlar kısmında çiple kandırılmış cihazları yakaladık 3u Tools’ta. Sen şu an burada yanlış bilgi veriyorsun buradan da 3u Tools’u kullanmadığın anlaşılıyor. Bak tekrar diyorum 3U Tools %100 güvenilir değil elbette onun da yakalayamadığı durumlar muhakkak vardır. Ama telefonun ayarlarından bakmakla aynı şey değil kesinlikle. Ve hâlâ soruma cevap veremiyorsun hocam.

Cihazın hakkında kısmı çiple kandırılıyor ancak 3U Tools çiple kandırılamıyor ben bugüne kadar bu işin içindeyim hiç görmedim. Ayarlar kısmında çiple kandırılmış cihazları yakaladık 3U Tools'ta. Sen şu an burada yanlış bilgi veriyorsun buradan da 3U Tools'u kullanmadığın anlaşılıyor. Bak tekrar diyorum 3U Tools %100 güvenilir değil elbette onun da yakalayamadığı durumlar muhakkak vardır. Ama telefonun ayarlarından bakmakla aynı şey değil kesinlikle. Ve hâlâ soruma cevap veremiyorsun hocam.
Senin sorun ne hocam işe yaramıyor çipli cihazda kesinlikle toplama cihazlarda test ettim.

Senin sorun ne hocam işe yaramıyor çipli cihazda kesinlikle toplama cihazlarda test ettim.
Hocam işe yarıyor. Bizzat ben de toplama cihazlarda tecrübe ettim. Yoksa neden buraya önereyim? Benim sorum şuydu:
Ortada çıplak gözle hiç anlamadığımız bir cihaz var. En azından temel parçaları doğru gösteren bir program var ve ücretsiz hem de sadece 3dk’ni alan bir işlem. Neden yapmasın konu sahibi? Bana bunun cevabını verir misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı