XaresL
Hectopat
Daha fazla  

O 8 ay duyduğum kadarıyla 4 aya indirilecekmiş hocam. 2 SIM her biri 4 ay idi ama artık hangisime takarsan tak ikisinin 4 aylık süresi başlayacakmış. Bir süre sonra da tamamen kaldırırlar 3 katına buradan almak zorunda bırakırlar bizi. Bunu göz önünde bulundurun. Şahsen düz iPhone önermiyorum aynı zamanda hocam ama alacaksanız yurt dışından ya kendiniz ya da tanıdığınıza Pro model aldırın bir de buradan kayıtlı 10 ya da 11 falan alın öyle kullanın yine daha uygun olur. Neden illa yurt dışından almanızı önerdiğimi sorarsanızda bizimkiler kapalı kutu vb. diye size parçası değişmişi sıfır diye satıyorda ondan. 2 tanıdığım buradan kapalı kutu sıfır diye aldılar normalde 6 ay ile 1 yıl arasında düşmesi gereken batarya miktarı 2 ya da düştü vb. bu sebeple ben güvenmiyorum ve önermiyorum.
Yani hocam ben 15 Pro karar verdim bu forumdan sonra ama oda yurt dışı kapalı kutu filan değil kendimde S23 FEden geçeceğim bu 4 ay konusu filan yarına ne çıkartacaklar orası belli değil orası sorun ama bilmiyorum üzerine koyup mu alınması gerek herkes yurt dışına yönelmiş artık.
15 Pro 15 Pro Max bakabilirsiniz 2.el o civarlarda ya da TR 13 alırsınız.
13'ün desteği biter mi kaç yıl götürür ondan şüpheleniyorum yoksa güzel telefon oda.