Yurt dışı iPhone 15 almak mantıklı mı?

O 8 ay duyduğum kadarıyla 4 aya indirilecekmiş hocam. 2 SIM her biri 4 ay idi ama artık hangisime takarsan tak ikisinin 4 aylık süresi başlayacakmış. Bir süre sonra da tamamen kaldırırlar 3 katına buradan almak zorunda bırakırlar bizi. Bunu göz önünde bulundurun. Şahsen düz iPhone önermiyorum aynı zamanda hocam ama alacaksanız yurt dışından ya kendiniz ya da tanıdığınıza Pro model aldırın bir de buradan kayıtlı 10 ya da 11 falan alın öyle kullanın yine daha uygun olur. Neden illa yurt dışından almanızı önerdiğimi sorarsanızda bizimkiler kapalı kutu vb. diye size parçası değişmişi sıfır diye satıyorda ondan. 2 tanıdığım buradan kapalı kutu sıfır diye aldılar normalde 6 ay ile 1 yıl arasında düşmesi gereken batarya miktarı 2 ya da düştü vb. bu sebeple ben güvenmiyorum ve önermiyorum.

Yani hocam ben 15 Pro karar verdim bu forumdan sonra ama oda yurt dışı kapalı kutu filan değil kendimde S23 FEden geçeceğim bu 4 ay konusu filan yarına ne çıkartacaklar orası belli değil orası sorun ama bilmiyorum üzerine koyup mu alınması gerek herkes yurt dışına yönelmiş artık.

15 Pro 15 Pro Max bakabilirsiniz 2.el o civarlarda ya da TR 13 alırsınız.

13'ün desteği biter mi kaç yıl götürür ondan şüpheleniyorum yoksa güzel telefon oda.

Yani hocam ben 15 Pro karar verdim bu forumdan sonra ama oda yurt dışı kapalı kutu filan değil kendimde S23 feden geçeceğim bu 4 ay konusu filan yarına ne çıkartacaklar orası belli değil orası sorun ama bilmiyorum üzerine koyup mu alınması gerek herkes yurt dışına yönelmiş artık.

13'ün desteği biter mi kaç yıl götürür ondan şüpheleniyorum yoksa güzel telefon oda.
iOS 20 ile son bulacak minimum 3 sene götürür.

Yani hocam ben 15 Pro karar verdim bu forumdan sonra ama oda yurt dışı kapalı kutu filan değil kendimde S23 FEden geçeceğim bu 4 ay konusu filan yarına ne çıkartacaklar orası belli değil orası sorun ama bilmiyorum üzerine koyup mu alınması gerek herkes yurt dışına yönelmiş artık.

Dediğim gibi yurt dışı alırsanız bir tane de kayıtlı alırsınız 10 yada 11 falan iki cihaz kullanırsınız sorun olmaz. Ben eğer yaparsam böyle yapmayı düşünüyorum. 1 yurt dışından aldığım veya getirttiğim pro modeli ve birde kayıtlı düz 10 yada 11 falan.

27'ye 15 Pro yazan var sizce alınır mı? Dediğim gibi bu yurt dışı süresine güvenmiyorum arkadaşlarında dediği gibi değişebilir ama gene de sormaktan fayda gelir.

Dediğim gibi yurt dışı alırsanız bir tane de kayıtlı alırsınız 10 ya da 11 falan iki cihaz kullanırsınız sorun olmaz. Ben eğer yaparsam böyle yapmayı düşünüyorum. 1 yurt dışından aldığım veya getirttiğim Pro modeli ve bir de kayıtlı düz 10 ya da 11 falan.

Bende 4 ay boşta kaldığında 6S Plus'a hattı takacağım ama bu süre olayı tutturulmuş kesin bir cevap değil dediğin gibi.

27'ye 15 Pro yazan var sizce alınır mı? Dediğim gibi bu yurt dışı süresine güvenmiyorum arkadaşlarında dediği gibi değişebilir ama gene de sormaktan fayda gelir.

Bende 4 ay boşta kaldığında 6S Plus'a hattı takacağım ama bu süre olayı tutturulmuş kesin bir cevap değil dediğin gibi.
Ürünün kendi 1000 Euro falan sizce yüzde yüz kapalı sıfır ürün mü?

Ürünün kendi 1000 euro falan sizce yüzde yüz kapalı sıfır ürün mü?

Yurt dışından sıfır almak mağazasından tabii ben kapalı kutu alacağım demedim zaten 2. el 15 Pro buldum 27 bin yazılmıs eğer ki hat sorunu olursa 2 cihaz kullanırım diye düşündüm zaten yurt dışından da getirsen aynı maaliyet olacak ama burada 2. eline 27 30 yazan var.

Yurt dışından sıfır almak mağazasından tabii ben kapalı kutu alacağım demedim zaten 2. el 15 Pro buldum 27 bin yazılmıs eğer ki hat sorunu olursa 2 cihaz kullanırım diye düşündüm zaten yurt dışından da getirsen aynı maaliyet olacak ama burada 2. eline 27 30 yazan var.
En son karar sizin hocam size kalmış yani.

1000 euroya oradan alıp burada kayıt yaptırınca 67 bin küsure patlıyor gene kaardasın ama yurt dışından getirteceğin cihazı ucuz maaliyete getirmen lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı