Yurt dışı iPhone 15 Pro alınır mı?

Sıfırı yok toplama.
Yok hocam benim kastım yurt dışına geziye gideceğim 1 haftalığına, gittiğim zaman ordan kendim alacağım kapalı kutu olarak

Hocam, True Tone'a, ilk üretim ve ilk kullanım tarihine, kutu içerisindeki ve telefondaki seri numaraların Apple sitesindeki doğruluğuna dikkat ediniz. IMEI sorgusu keza öyle. Hayırlı olsun.
Teşekkürler hocam.

14pro max çok büyük geliyor boyut olarak 14 pro çok güzel ben 2.el yd alacağım bir sıkıntı yaşar mıyım?

20-25 arası prolar 25-30 arasına promaxlar var hepsi 2. el çoğu kapalı ama açık olanlar da var ama kapalı olması şimdilik benim için sıkıntı değil android cihazım ile devam edebilirim ilk 8 ayım dolunca bir apple ürün daha almam gerekiyor icloud ile paylaşım yapmak için kullanacağım sanırım böyle bir şey yapabiliyormuşuz ama genel olarak neyi nasıl yapmam gerekiyor çok emin olamıyorum

Son düzenleme:
14Pro Max çok büyük geliyor boyut olarak 14 Pro çok güzel ben 2.el yurt dışı alacağım bir sıkıntı yaşar mıyım?

20-25 arası Pro'lar 25-30 arasına promaxlar var hepsi 2. el çoğu kapalı ama açık olanlar da var ama kapalı olması şimdilik benim için sıkıntı değil Android cihazım ile devam edebilirim ilk 8 ayım dolunca bir Apple ürün daha almam gerekiyor iCloud ile paylaşım yapmak için kullanacağım sanırım böyle bir şey yapabiliyormuşuz ama genel olarak neyi nasıl yapmam gerekiyor çok emin olamıyorum.
15 Pro var o bütçede aramaları diğer cihazda görebiliyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı