Yurt dışı iPhone 15 Pro Max vs iPhone 13

Yurt dışı iPhone almayı düşünüyorum ama kafamda yatan bir sürü sorular var ve bana yardımcı olabileceğinizi düşündüğüm için konu açmaya karar verdim.

Sarı siteden Param Güvende hizmeti ile 40 bin liraya sıfır iPhone 15 Pro Max satıyorlar ve ilgimi çekti. Almadan önce dediğim gibi bilmediğim bir sürü şeyler var. Yurt dışına çıkma zorunluluğu varmış diye biliyorum. Pasaportsuz direkt kimlik ile Gürcistan'a gitsem yurt dışına gitme zorunluluğunu çözer miyim kayıt yaptırırken? Son kayıt yaptırma günü ne zaman? Kayıt yaptırmazsam telefon kapandıktan sonra her yıl 8 ay kullanma hakkım mı olacak? Telefonu satanlar 2024 Ağustos ayına kadar kayıt yaptırma süresinin olduğunu söylüyorlar sizce bu doğru mu? iPhone 13 almak mı daha mantıklı, yurt dışı 15 Pro Max mi? Şu anlık aklımda sadece bu sorular var. Tekrar aklıma soru gelirse buradan sizlere iletmiş olacağım.

iPhone 15 Pro Max daha mantıklı, iPhone 15 Pro Max varken iPhone 13 önermek nedir abi ya. :D

Bir hattı en fazla 4 ay kullanabiliyormuşuz dedi bana arkadaşım. İstersen birini e-SIM yapıyormuşsun.
1 SIM kart girişini 4 ay kullanabilirsin hattı değil. Çift SIM kartlı modeli alırsan 1 SIM kart girişine hattını takarsın 4 ay sonra o giriş kapanır diğer kart girişine takarsın onu da 4 ay kullanma hakkın var. 1 SIM 1 ESIM olan modelde de fiziksel SIM yuvasını 4 ay kullandıktan sonra hattını ESIM yapıyorsun. ESIM olarakta 4 ay kullanıyorsun. Bu kullanım süreleri her sene yenilenir.

1 SIM kart girişini 4 ay kullanabilirsin hattı değil. Çift SIM kartlı modeli alırsan 1 SIM kart girişine hattını takarsın 4 ay sonra o giriş kapanır diğer kart girişine takarsın onu da 4 ay kullanma hakkın var. 1 SIM 1 eSIM olan modelde de fiziksel SIM yuvasını 4 ay kullandıktan sonra hattını eSIM yapıyorsun. eSIM olarak da 4 ay kullanıyorsun. Bu kullanım süreleri her sene yenilenir.

Anladım hocam çok teşekkürler. O zaman 4 ay 2.telefon taşımaya üşenmezsek ve göze alabiliyorsak alınabilir bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı