Yurt dışı iPhone 16 Pro alınır mı?

Cray12a

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD
Sizce yurt dışı 16 Pro alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
16 Pro yerine yurtışı 15 Pro al - kalan parayla yurt dışı 11 al 8 ay 15 Pro'yu kullan 4 ay da telefonu 11'e aktar oradan devam et yeni yıl aynı şekil 15 Pro'dan devam et

16 Pro yerine yurtışı 15 Pro al - kalan parayla yurt dışı 11 al 8 ay 15 Pro'yu kullan 4 ay da telefonu 11'e aktar oradan devam et yeni yıl aynı şekil 15 Pro'dan devam et
Sizce bunun yerine,6S alıp orada veri paylaşımını açıp iCloud'dan kullanmak daha mantıklı değil mi?

Sizce bunun yerine, 6S alıp orada veri paylaşımını açıp ICloud'dan kullanmak daha mantıklı değil mi?

Bu tür şeylerle uğraşmaya değer görüyorsanız alınır. Yoksa ben önermiyorum. O kadar para verip telefon alıyorsunuz ama hakkıyla kullanamıyorsunuz. ''Paramla rezillik çekiyorum'' demek bu bana göre. Yarın bir gün devlet o işe de el atıp imkansızlaştırırsa hiç şaşırmam.

Bu tür şeylerle uğraşmaya değer görüyorsanız alınır. Yoksa ben önermiyorum. O kadar para verip telefon alıyorsunuz ama hakkıyla kullanamıyorsunuz. ''Paramla rezillik çekiyorum'' demek bu bana göre. Yarın bir gün devlet o işe de el atıp imkansızlaştırırsa hiç şaşırmam.
Hocam fakat nasıl 100 bin vereyim.En kötü yanımda gene 6S taşırım arama gelmesin sıkıntı değil veri paylaşımıyla kullanırım 6S'ten konuşurum nabayım,verilecek para değil 100 bin bir telefona.

Hocam daha önce yapan varsa 2026 Ağustos'ta bir üst modele geçersek tahmini ne kadar öderiz 15ten 16ya yapan varsa ne kadar ödedi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı