Sizce bunun yerine,6S alıp orada veri paylaşımını açıp iCloud'dan kullanmak daha mantıklı değil mi?16 Pro yerine yurtışı 15 Pro al - kalan parayla yurt dışı 11 al 8 ay 15 Pro'yu kullan 4 ay da telefonu 11'e aktar oradan devam et yeni yıl aynı şekil 15 Pro'dan devam et
Sizce bunun yerine, 6S alıp orada veri paylaşımını açıp ICloud'dan kullanmak daha mantıklı değil mi?
Sizce bunun yerine, 6S alıp orada veri paylaşımını açıp ICloud'dan kullanmak daha mantıklı değil mi?
Hocam fakat nasıl 100 bin vereyim.En kötü yanımda gene 6S taşırım arama gelmesin sıkıntı değil veri paylaşımıyla kullanırım 6S'ten konuşurum nabayım,verilecek para değil 100 bin bir telefona.Bu tür şeylerle uğraşmaya değer görüyorsanız alınır. Yoksa ben önermiyorum. O kadar para verip telefon alıyorsunuz ama hakkıyla kullanamıyorsunuz. ''Paramla rezillik çekiyorum'' demek bu bana göre. Yarın bir gün devlet o işe de el atıp imkansızlaştırırsa hiç şaşırmam.
Öyle yapacağım.İmei kayıt ücreti ödenmeden, kayıt ettirilmeden kullanılırsa alınır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.