Yurt dışı iPhone alınır mı?

yiyitc5

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gtx 980 ekran kartı
asus rog strix b550f gaming
ryzen 5 3600
32gb ram
Yurt içi 12 modeline sahibim alalı 6 ay olmasına ragmen kasıyor ve eskidi bende yeni modellere bakmak istedim ama fiyatlar cok pahalı. Yurt dışı telefonları gördüm onlar ucuz oluyor. Örnek mesela sıfır kapalı kutu bir 13 alsam ne olacak kaç ay kullanacagım SIM kapalı mı gelecek ayrıyeten bir ücret verecek miyim? Kapandığı zaman ne yapacagım? Hiçbirini bilmiyorum ve sizce almaya değer mi yurtiçinden yurt dışına geçmeye?

Yurt içi 12 modeline sahibim alalı 6 ay olmasına ragmen kasıyor ve eskidi bende yeni modellere bakmak istedim ama fiyatlar cok pahalı. Yurt dışı telefonları gördüm onlar ucuz oluyor. Örnek mesela sıfır kapalı kutu bir 13 alsam ne olacak kaç ay kullanacagım SIM kapalı mı gelecek ayrıyeten bir ücret verecek miyim? Kapandığı zaman ne yapacagım? Hiçbirini bilmiyorum ve sizce almaya değer mi yurtiçinden yurt dışına geçmeye?
YD telefonlarda kapalı kutu olmaz fakat sen gidip alırsan o ayrı

sım kapalı gelir sen sım taktığın an süre başlar 4+4 8 ay kullanabilirsin YD alıcaksan android al

iPhone 12 nasıl kasıyor anlamadım ben 6S kullanıyorum 0 kasma var PUBG gibi oyunlarda da kasmıyor.

Yurt dışı alacaksanız pro/pro Max modellerini almanızı tavsiye ederim. Asya kodlu olanı alırsanız çift SIM olarak gelir böylece e SIM ile uğraşmazsınız. 8 aylık bir kullanımı var. Kalan 4 ayda da başka bir iphone/telefon veyahut bir tane alet var. SIM kartınızı ona takabilirsiniz. Bu şekilde olabilir.

iPhone 12 nasıl kasıyor anlamadım ben 6S kullanıyorum 0 kasma var PUBG gibi oyunlarda da kasmıyor.

iOS18 ile beraber oldu pil sağlığım 3-4 günde 1 1 düşüyor.

iOS18 ile beraber oldu pil sağlığım 3-4 günde 1 1 düşüyor.

Birçok yurt dışı cihaz alıp sattım. Kesinlikle yurt dışı iPhone önermem çekilecek dert değil. Yurt dışı alacaksan Samsung veya Xiaomi uygun fiyata çok güzel telefonlar var ve kayıtlı geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı