Yurt dışı iPhone alınır mı?

Alırsam ne gibi sıkıntılar yaşarım? Teşekkürler şimdiden.

Hocam bende almayı düşünüyorum galiba tek sorun iki telefon taşımak bir de 8 ay kuralı düşebilir diyen var bende yazın alıp kalan 8ay şu 1.jenerasyon SElerden almayı düşünüyorum hem arama yönlendirme yapılır hem de 4.7 inç rahat rahat taşınır.

6 aydır tecrübe eden biri olarak iyi ki almışım. Bundan 2-3 gün önce de yanına S20 FE aldım. Süresi bitince modem olarak kullanırım. Zaten kişisel numaramı nadir kişilerle birlikte kullanıyorum.
Ben 15 Pro'yu 30.000'e aldım. Hadi Samsung'la bana maliyeti 38.500 olsun. Aldığım keyif muazzam. Asla şarja bakmaz oldum, çekimler netleşti, iCloud hizmetinin nimetini anlatmaya gerek yok, sesi muazzam. Ne diyeyim ki.. Gidip 30.000'e android alma kesinlikle.

iPhone 16 Pro Max 1450 euro. + 45 bin TL kayıt parası ile 100 bini buluyor. Türkiye de de 100 bin + garantili. Kayıt etmeyip onunla bununla upraşırsan ayrı tabii.
Hocam, kayıt ettirmeyeceğim tabii ki.Bende almayı düşünüyorum.Kayıtlı aynı fiyata geliyor o konuda haklısınız.Yanına kullanmadığım iPhone 8 var.Kalan 4 ayı onunla hallederim diye düşünüyorum.

6 aydır tecrübe eden biri olarak iyi ki almışım. Bundan 2-3 gün önce de yanına S20 FE aldım. Süresi bitince modem olarak kullanırım. Zaten kişisel numaramı nadir kişilerle birlikte kullanıyorum.
Ben 15 Pro'yu 30.000'e aldım. Hadi Samsung'la bana maliyeti 38.500 olsun. Aldığım keyif muazzam. Asla şarja bakmaz oldum, çekimler netleşti, iCloud hizmetinin nimetini anlatmaya gerek yok, sesi muazzam. Ne diyeyim ki. Gidip 30.000'e Android alma kesinlikle.

15 Pro ile 16 Pro arasında fark var mı hocam bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı