Yurt dışı iPhone anakartı değişir mi?

Evet, olur. Üzrindeki çipler ile birlikte çiplere dokunmadan anakartı değiştirince yurtiçi cihazı olacaktır. Bütün bilgiler anakartta kayıtlı olduğundan doalyı. Ama bu işlem de oldukça masraflı olacaktır.

Evet, olur. Üzrindeki çipler ile birlikte çiplere dokunmadan anakartı değiştirince yurtiçi cihazı olacaktır. Bütün bilgiler anakartta kayıtlı olduğundan doalyı. Ama bu işlem de oldukça masraflı olacaktır.
Üstad yaklaşık maliyet ne kadardır sizce? Bir de bu işlem için yurt içi anakartı da benim bulmam gerekiyor değil mi?

Üstad yaklaşık maliyet ne kadardır sizce? Bir de bu işlem için yurt içi anakartı da benim bulmam gerekiyor değil mi?
Astarı yüzünü geçer pahalıya patlar. Senin telefonda bir hasar yoksa idare et bence. Anakartı da ekranı kasası parçalanmış pert telefonlardan bulabilirsin ama çalışır mı çalışmaz mı iyi bakmak lazım. Sonuçta parçalanmış bir telefonun anakartı da zarar görmüş olabilir.

Aynen hocam bi baktım da 30 bin diyor anakarta. 37ye cihazı aldım 67, 5-10 bin de anakartı değiştirme masrafı olsa tr fiyatına gelir.

4 ay için ikinci el s23 iş görür bence.

Pert telefon bulunsa uygun olur da nereden bulacaksın pert cihazı ve anakartı sağlam mı ben tespit edemem ancak teknik işlerden anlayan biri olmak gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı