Yurt dışı iPhone nasıl kullanılır?

Şu an da yurt dışı iPhone 14 kullanıyorum, eylül ayında kapandı ve aralığın 15ine kadar uzattırdım 4000 TL karşılığında telefoncuya vs gitmedim bile sadece imei numarasını yolladım.

Bizzat yd 16 Pro Max kullanıyorum. Bu yd cihazları alırken her an yasa değişip sürenin kısalacağını veya farklı yöntemler olacağını bilerek alın. Yani yedeğinizde bir cihaz bulunsun. Bende Fiziki + E Sim kullanıyorum. önce fizikiye taktım hattımı o kapanınca bayiye gidip 300-400 arası bir fiyata Hattını e sime çevirebiliyorsun. Paket tahaaüt gibi şeyler etkilenmez ancak E siminde 120 gün süresi dolunca tekrar fizikiye çevirmek istersen tekrar o anki güncel fiyatı ödeyeceğini bil.

Bizzat yurt dışı 16 Pro Max kullanıyorum. Bu yurt dışı cihazları alırken her an yasa değişip sürenin kısalacağını veya farklı yöntemler olacağını bilerek alın. Yani yedeğinizde bir cihaz bulunsun. Bende fiziki + e SIM kullanıyorum. Önce fizikiye taktım hattımı o kapanınca bayiye gidip 300-400 arası bir fiyata hattını e sime çevirebiliyorsun. Paket tahaaüt gibi şeyler etkilenmez ancak e siminde 120 gün süresi dolunca tekrar fizikiye çevirmek istersen tekrar o anki güncel fiyatı ödeyeceğini bil.

Hocam merhaba,

Sizin gibi 16 Pro Max almak istiyorum. Fakat çift fiziki simli olan versiyonu. E SIM ile uğraşmamak adına siz neden e SIM tercih ettiniz? Olumsuz bir deneyiminiz oldu mu?

Bizzat yurt dışı 16 Pro Max kullanıyorum. Bu yurt dışı cihazları alırken her an yasa değişip sürenin kısalacağını veya farklı yöntemler olacağını bilerek alın. Yani yedeğinizde bir cihaz bulunsun. Bende fiziki + e SIM kullanıyorum. Önce fizikiye taktım hattımı o kapanınca bayiye gidip 300-400 arası bir fiyata hattını e sime çevirebiliyorsun. Paket tahaaüt gibi şeyler etkilenmez ancak e siminde 120 gün süresi dolunca tekrar fizikiye çevirmek istersen tekrar o anki güncel fiyatı ödeyeceğini bil.

Hocam merhabalar konuyu hortlatmak gibi olmasın ama bir sorum var e siminde 120 gün süresi dolunca tekrar fizikiye nasıl çeviriyoruz o 4 ay boyunca farklı bir telefona geçmek gerekmiyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı