Yurt dışı iPhone kayıt süreci

YiğitSRN

Hectopat
Daha fazla  
13 Pro Max ile 14 Pro arasında kaldım. Ama bu konumuz değil, telefonu babamın üstüne yapacağım ama şöyle bir durum var, babam eğitim için Dubai'ye gitmişti fakat 18 19 yıl önce, pasaportunu falan uzatması gerekiyor diye biliyorum o sorun değil, telefon hattı babamın üstüne ondan yana bir problemim de yok, çok eskiden yurt dışına çıkmasına rağmen telefonu kayıt ettirebilir miyiz?

Son 1 yıl içinde yurtdışına çıkış ve giriş yapması gerekiyor.

IMEI kaydı yapabilmeniz için son 3 takvim yılı içerisinde üzerinize telefon kaydı yapmamış olmanız ve son 1 yıl içerisinde yurtdışına çıkış ve giriş yapmış olmanız gerekiyor. Ülkeye dönüşünüzün üzerinden 1 yılı geçmiş ise tekrar yurt dışına gidip gelince yeniden kayıt hakkı kazanıyorsunuz.

1 yıl olması biraz kötü oldu, en son babam yurt dışına 4 yıl önce çıktı ama yine kurtarmıyor maalesef, biraz üstüne düşeceğim en kötü yurt dışına çıkarım ya da babam çıkar.

1 yıl olması biraz kötü oldu, en son babam yurt dışına 4 yıl önce çıktı ama yine kurtarmıyor maalesef, biraz üstüne düşeceğim en kötü yurt dışına çıkarım ya da babam çıkar.

Hocam eğer doğu anadoludaysanız kars kapıdan Gürcistan'a girip gelebilirsiniz hem kimlik istiyor ben öyle kayıt ettim.

Dostlar bu konuya denk gelmişken şunu sormak istiyorum. Kayıt için pasaportum vs mevcut ancak hat babamın üstüne bu yüzden babamınmı gitmesi gerekiyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı