kaanbaris Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 253 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #1 Merhaba arkadaşlar ben yurt dışından iPhone 16 Pro aldım kayıt zamanı geldi arkadaşlar hiçbir şey bilmiyorum. Bilen varsa adım adım anlatabilir mi?
Merhaba arkadaşlar ben yurt dışından iPhone 16 Pro aldım kayıt zamanı geldi arkadaşlar hiçbir şey bilmiyorum. Bilen varsa adım adım anlatabilir mi?
Çözüm izoo 10 Ağustos 2025 kaanbaris dedi: Hocam aldım artık kayıt zamanı geldi e devletten yapıldığını biliyorum nasıl yapıldığı hakkında bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... E devletten IMEI kaydet kısmından bilgilerinizi girerek E-Devlet
kaanbaris dedi: Hocam aldım artık kayıt zamanı geldi e devletten yapıldığını biliyorum nasıl yapıldığı hakkında bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... E devletten IMEI kaydet kısmından bilgilerinizi girerek E-Devlet
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 4.092 Çözümler 28 Yer Adana 10 Ağustos 2025 #2 kaanbaris dedi: Merhaba arkadaşlar ben yurt dışından iPhone 16 Pro aldım kayıt zamanı geldi arkadaşlar hiçbir şey bilmiyorum. Bilen varsa adım adım anlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... E devletten yapılıyor ancak mantıksız kayıt işi TR fiyatına denk geliyor. Artı 0 Eksi
kaanbaris dedi: Merhaba arkadaşlar ben yurt dışından iPhone 16 Pro aldım kayıt zamanı geldi arkadaşlar hiçbir şey bilmiyorum. Bilen varsa adım adım anlatabilir mi? Genişletmek için tıkla... E devletten yapılıyor ancak mantıksız kayıt işi TR fiyatına denk geliyor.
KS KS kaanbaris Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 253 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #3 izoo dedi: E devletten yapılıyor ancak mantıksız kayıt işi TR fiyatına denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam aldım artık kayıt zamanı geldi e devletten yapıldığını biliyorum nasıl yapıldığı hakkında bir bilginiz var mı? Artı 0 Eksi
izoo dedi: E devletten yapılıyor ancak mantıksız kayıt işi TR fiyatına denk geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam aldım artık kayıt zamanı geldi e devletten yapıldığını biliyorum nasıl yapıldığı hakkında bir bilginiz var mı?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 4.092 Çözümler 28 Yer Adana 10 Ağustos 2025 #4 kaanbaris dedi: Hocam aldım artık kayıt zamanı geldi e devletten yapıldığını biliyorum nasıl yapıldığı hakkında bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... E devletten IMEI kaydet kısmından bilgilerinizi girerek E-Devlet Artı 0 Eksi Çözüm
kaanbaris dedi: Hocam aldım artık kayıt zamanı geldi e devletten yapıldığını biliyorum nasıl yapıldığı hakkında bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... E devletten IMEI kaydet kısmından bilgilerinizi girerek E-Devlet
KS KS kaanbaris Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 253 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #5 izoo dedi: E devletten IMEI kaydet kısmından bilgilerinizi girerek E-Devlet Genişletmek için tıkla... Hocam şu an kayıt sırasında bir sorun çıktı yurttan çıkış tarihim gözüküyor ama giriş tarihim gözükmüyor sebebi nedir? Artı 0 Eksi
izoo dedi: E devletten IMEI kaydet kısmından bilgilerinizi girerek E-Devlet Genişletmek için tıkla... Hocam şu an kayıt sırasında bir sorun çıktı yurttan çıkış tarihim gözüküyor ama giriş tarihim gözükmüyor sebebi nedir?
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 4.092 Çözümler 28 Yer Adana 11 Ağustos 2025 #6 kaanbaris dedi: Hocam şu an kayıt sırasında bir sorun çıktı yurttan çıkış tarihim gözüküyor ama giriş tarihim gözükmüyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... BTK'yı arayıp bilgi alın. Artı 0 Eksi
kaanbaris dedi: Hocam şu an kayıt sırasında bir sorun çıktı yurttan çıkış tarihim gözüküyor ama giriş tarihim gözükmüyor sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... BTK'yı arayıp bilgi alın.