Yurt dışı iPhone nasıl kullanılır?

EgoWaixx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yurt dışından iPhone 11-ya da 12 getirteceğim halam Almanya'da oturuyor o getirecek ben bu telefonu aldığımda pasaport kaydı nasıl yaptıracağım? Benim pasaportum yok sadece bana telefonu getirecek olan halam var hattım onun üzerine mi olacak? Yoksa onun pasaportuna kayıt yaptırınca benim adıma bir hat kullanabilecek miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka ben kendim yurt dışı 13 Pro Max satıyorum o getireceği zaman onun üzerine hat alman gerek ve e-Devlet üzerinden 3000 TL karşılığında cihazını kaydettirmek lazım.

En yakın olarak Batum'a giriş çıkış yapabilirsin veya KKTC'ye gidip gelebilirsin. Yol 1-2 bin lira desek, 2.700 TL kayıt ücretiyle ortalama 4-5 bin liraya halletmiş olursun. Lakin getirilecek telefon 13-14 felan olursa buna değer. 11 veya 12 için değmez. TR alsan daha iyi.

En yakın olarak Batum'a giriş çıkış yapabilirsin veya KKTC'ye gidip gelebilirsin. Yol 1-2 bin lira desek, 2.700 TL kayıt ücretiyle ortalama 4-5 bin liraya halletmiş olursun. Lakin getirilecek telefon 13-14 felan olursa buna değer. 11 veya 12 için değmez. TR alsan daha iyi.
Hocam haklı en az 12 promax hatta daha fazla lazım kâr için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı