Yurt dışı iPhone nereden alınır?

Hocam e-SIM olsun ve alınca kimlik fotokopisi ile alın birinci kalite mi diye sorun evet derse alın telefonu kontrol edin tabii ama daha sonra telefoncuya götürün kontrol etsin telefoncuya fiyat söylemeyin moralinizi bozmasın. Sıkıntı çıkarsa tekrar ulaşır iade edersiniz.

Hocam sizin ve diğer arkadaşların dediklerini düşününce bu iş kafa yorucu ve işi bilmeyene sıkıntı çıkartacak bir iş onu fark ettim. Ben en iyisi S23'ten devam edeyim en kötü bir süre sonra TR olarak alırım.
Cevaplarınız için teşekkürler.

Hocam sizin ve diğer arkadaşların dediklerini düşününce bu iş kafa yorucu ve işi bilmeyene sıkıntı çıkartacak bir iş onu fark ettim. Ben en iyisi S23'ten devam edeyim en kötü bir süre sonra TR olarak alırım.
Cevaplarınız için teşekkürler.

Hocam aslında yormaz dediğim gibi kimlik fotokopisi ile alırsınız burada biz testlerini vesaire yaparız telefonu vesaire inceleriz var çok bilgili bu konulara hakim arkadaşlar etiket atarız.

Hocam bence TR garantili S23'ten yurt dışı telefona geçme yarın öbür gün bir yasa çıkar yılbaşında açılmalar artık olmayacak diye sıkıntıya gerek yok bende almaya niyetliydim de vazgeçtim. Garanti her zaman garantidir. Yurt içi candır. Hele ki S23 de kötü bir cihaz değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı