Dostum 20-25k arasına 15 Pro'yu kim satıyor ki? O baktığın başka bir cihaz olmasın? Yurt dışı dediğin cihazların kameralarından bile orijinal Apple olmadığını anlıyorsun, ayrıca donma sorunları oluyor.
30.000 TL'ye daha yeni 98 pil değişensiz 15 Pro Max aldım. O fiyat pahalı.
Yurt içi bir model almanız daha sağlıklı olur.
Dostum 20-25k arasına 15 Pro'yu kim satıyor ki? O baktığın başka bir cihaz olmasın? Yurt dışı dediğin cihazların kameralarından bile orijinal Apple olmadığını anlıyorsun, ayrıca donma sorunları oluyor.
Dostum doğu tarafı olduğundan kaynaklı mi bilmiyorum fiyatlar daha düşük iPhone 14 Pro Max değişensiz 19 bin TL'ye aldık bir arkadaşıma tertemiz kullanıyor.
Hocam 20000 pazarlıkla 19000e düşer daha ne kadar ucuz olabilir ki.
Yurt içi bir model almanız daha sağlıklı olur.
20 25 arası önerdiğiniz hangi iPhone var peki.
Saçma. Dediğin yanlış. Orijinal yurt dışı ürünler Türkiye, Hindistan gibi ülkelere gelen cihazlara göre a kalite oluyor hatta. Apple ülkeden ülkeye farklı kalitede cihazlar gönderiyor bunun araştırması yapılmıştı.
Donma sorunları elindeki Apple cihazdan kaynaklı tahminimce.
20-25k dedin, ona göre fiyat tahmini yaptım.
Kapandığı dönem için ikinci bir cihaz ayarlanırsa sorun olmaz.
Türkiye cihazı alacaksan S23 FE alınır 20.000 TL'ye, ikinci el. Çok temiz cihaz iPhone 16 Pro'ya taş çıkartır.
O paralara iPhone 15 Pro bulunur.
15 Pro ekran a kalite değişen 20 bin diyor o alınmaz mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.