Yurt Dışı iPhone servis yok

Mortal2121

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iPhone XS cihazım servis yok hatası alıyordum sadece kendi hattımda başka hatlar çalışıyordu fakat şimdi tüm hatlarda servis yok diyor. Cihazım yd fakat geçen mesaj geldi 120 gün kullanım hakkı kaldı diye. Bayağı yöntem denedim olmadı, sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ya donanımsal (muhtemel Baseband sorunu) ya da cihaz kapatılmış gibi görünüyor.
Umarım donanımsal değildir ama öyleyse tahmini çözümü şu şekilde :(:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Hocam ya donanımsal (muhtemel Baseband sorunu) ya da cihaz kapatılmış gibi görünüyor.
Umarım donanımsal değildir ama öyleyse tahmini çözümü şu şekilde :(:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Hocam *#06# yaptığım zaman indi fon gözüküyor galiba baseband sorunu yok acaba yazılımsal sorun olabilirmi

Hocam *#06# yaptığım zaman indi fon gözüküyor galiba baseband sorunu yok acaba yazılımsal sorun olabilirmi
Eğer IMEI göründüyse Baseband kaynaklı değildir ancak yazılımsal olduğunu da zannetmiyorum, yine de denemek isterim derseniz Restore işlemiyle deneyebilirsiniz. Sanıyorsam cihaz kapanmış ama yine de emin olmak lazım (120 gün mesajı geldikten sonra kapanmaması gerekir ama ya).

Eğer IMEI göründüyse Baseband kaynaklı değildir ancak yazılımsal olduğunu da zannetmiyorum, yine de denemek isterim derseniz Restore işlemiyle deneyebilirsiniz. Sanıyorsam cihaz kapanmış ama yine de emin olmak lazım (120 gün mesajı geldikten sonra kapanmaması gerekir ama ya).
Restore işlemini nasıl yapabilirim itunes üzerindenmi çünkü cihazınızın 120 gün kullanım hakkı kaldı diye mesaj geldi baseband sorununda yok acaba geri yükleme yapsam düzelirmi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı