Yurt dışı IPhone tek fiziksel SIM ile 8 ay kullanılır mı?

Paradox_xeno

Hectopat
Yurt dışı 2.el iPhone 13 almayı düşünüyorum. Sadece bir tane fiziksel SIM kartım var. eSIM ile uğraşmak istemiyorum çünkü operatörüm sorun çıkarabiliyormuş. Bu yurt dışı iPhone telefonlarda tek SIM slotu var gibi duruyor fakat galiba arka arkaya SIM takılabiliyormuş. Sizin bir bilginiz var mı? Tek fiziksel kart ile 4+4 ay kullanılabilir mi?

4 ay normal sim 4 ay e sim kullanabilirsin. Ondan sonra tablete döner arama felan yapamazsın. Pasaporta kayıt etmeyeceksiniz almayın.
Eski telefonuma takarım sim kartını. Aramaları ondan yaparım zaten çok telefonda konuşmam. Mobil veri olayını da internet paylaşımından hallederim.

Evet. İlk 6 için 4, ikinci 6 ay için 4 ay.
Peki hocam bu sürem bittiğinde sim kartını eski telefonuma taksam ve aramaları ondan yapsam. Zaten çok telefonda konuşmam. Mobil veri olayını da internet paylaşımından halletsem. Sizce böyle kullanılır mı?

Eski telefonuma takarım sim kartını. Aramaları ondan yaparım zaten çok telefonda konuşmam. Mobil veri olayını da internet paylaşımından hallederim.

Peki hocam bu sürem bittiğinde sim kartını eski telefonuma taksam ve aramaları ondan yapsam. Zaten çok telefonda konuşmam. Mobil veri olayını da internet paylaşımından halletsem. Sizce böyle kullanılır mı?
Bence kullanılmaz. Paranızla rezil olmak mantıksız.

Eski telefonuma takarım SIM kartını. Aramaları ondan yaparım zaten çok telefonda konuşmam. Mobil veri olayını da internet paylaşımından hallederim.

Peki hocam bu sürem bittiğinde SIM kartını eski telefonuma taksam ve aramaları ondan yapsam. Zaten çok telefonda konuşmam. Mobil veri olayını da internet paylaşımından halletsem. Sizce böyle kullanılır mı?

Ne yaptınız hocam?

Eski telefonuma takarım SIM kartını. Aramaları ondan yaparım zaten çok telefonda konuşmam. Mobil veri olayını da internet paylaşımından hallederim.

Peki hocam bu sürem bittiğinde SIM kartını eski telefonuma taksam ve aramaları ondan yapsam. Zaten çok telefonda konuşmam. Mobil veri olayını da internet paylaşımından halletsem. Sizce böyle kullanılır mı?

Merhaba ne yaptınız bende yurt dışı 13 pm almayı düşünüyorum. Önerilerinizi dikkate alabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı