Yurt Dışı Para Transferi İçin Kullanılacak Servis Önerisi

Darknetxx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Hollanda'da bir abiyle iş yapıyoruz benim payım olan parayı bugün western union ile yolladı fakat 150 euro da 15 euro kesti. Haftaya 350 daha atacak onda da 35 kesecek. Yani toplamda 50 euro benim için güzel bir para bunun daha az kesinti ile nasıl yollayabilir? Western union cidden çok güzel hizmet direkt Ziraat euro hesabıma çekip bankadan alabiliyorum, uzağa gitmeden ama çok kesinti yapıyor. Başka bir böyle kolay bir yöntem bilen var mıdır?

Wise. 100 dolarda 1 kesiyor diye biliyorum yani 350'de 3.5 keser TR banka hesabına çekerken 25TL daha alıyor o kadar.

Wise.com üzerinden wise.com hesabına istediğiniz türden kur ile gönderebilirsiniz. Aradaki kesinti ise cüzi miktarda oluyor genelde. Parayı alacak kişi ise banka hesabına sorunsuz bir şekilde aktarabilir

Wise.com üzerinden wise.com hesabına istediğiniz türden kur ile gönderebilirsiniz. Aradaki kesinti ise cüzi miktarda oluyor genelde. Parayı alacak kişi ise banka hesabına sorunsuz bir şekilde aktarabilir
Onu anladım reis. Mesela saçma bir banka var hesap numarası 13 haneli. Bu yurtdışı hesap numarasına Türkiye'den bir banka hesabından para gönderebiliyor muyuz? O TL ile kullandığı para birimini kendi çeviriyor mu? Mesela TL olarak yollayacağım Kore Won'una çevirecek...

Onu anladım reis. Mesela saçma bir banka var hesap numarası 13 haneli. Bu yurtdışı hesap numarasına Türkiye'den bir banka hesabından para gönderebiliyor muyuz? O TL ile kullandığı para birimini kendi çeviriyor mu? Mesela TL olarak yollayacağım Kore Won'una çevirecek...
Maalesef. Çoğu banka bu işlemi yapmaz. Yapsa bile Western Union'dan çok daha fazla keser yüksek ihtimalle. En güzeli binance üzerinden USDT olarak atmak, ancak konu ile bilgi sahibi değilseniz wise.com en güvenlisi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı