Yurt dışı PS alınır mı?

TORHSTEM

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda Almanya'ya çıkacağım ve PS5 veya PS4 almak istiyorum fiyata göre. Almanya PS4 ve PS5 fiyatları nelerdir? Almaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
400 euro civarında olması lazım slım olanı. Değer mi evet tabi ki de. Ps4 çok daha uygundur bence. 100 euro civarındadır diye düşünüyorum. Almışken ps5 alsan iyi olur.

Buradan daha uygun ancak ürün bozulursa türkiye'de garantisi olmadığı için uğraşırsın ne kadar fark ediyor euro ile geçen PS5 18K'ya kadar düştü.

Merhaba, yakın zamanda Almanya'ya çıkacağım ve PS5 veya PS4 almak istiyorum fiyata göre. Almanya PS4 ve PS5 fiyatları nelerdir? Almaya değer mi?
Medimarkt'ın almanya sitesine bakabilirsin orada fiyatları yazıyor ama ben yine söyleyeyim. PS4 ile PS5'in arasında çok fiyat farkı yok alabileceksen PS5 almanı öneririm.
PS5 Slim 449 Euro
PS5 Slim Cd versiyon 549 Euro
PS5 Pro 799 Euro

Merhaba Dostum benim sana önerim kesinlikle alman sırf garantili olsun diye Extra 10bin TL+ Verilmez Hocam Zaten Kolay Bozulan Cihazlar Değiller Benim Tavsiyem Almandan Yana.

400 euro civarında olması lazım Slim olanı. Değer mi evet tabii ki de. PS4 çok daha uygundur bence. 100 euro civarındadır diye düşünüyorum. Almışken PS5 alsan iyi olur.

Hocam PS 4'ler 9-10k civarında bir düşüneceğim

Buradan daha uygun ancak ürün bozulursa Türkiye'de garantisi olmadığı için uğraşırsın ne kadar fark ediyor euro ile geçen PS5 18K'ya kadar düştü.

Hocam zaten çıkacağım, gitmişken alayım daha önceden PS5 uzun süre kullandım başına bir şey geleceğini sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı