Yurt dışı PS5 Pro mu yoksa sistem toplamak mı?

Merhaba yakın zamanda yurt dışına çıkacağım. 24 bin TL'ye PS5 Pro almayı düşünüyorum ancak kararsız kaldım. Şu anda ekran kartı 1650 olan bir oyuncu laptopum var ve PS4 Slim cihazım var. Sizce yurt dışından uygun fiyata PS5 Pro mu almalıyım yoksa Türkiye'de 50k sistem mi toplamalıyım?

Git PS5 Pro al burada sat 40 bine elinde 16 bin fazladan para olur.

PS4 ve eski bilgisayarını sat. Yurt dışından PS5/PS5 Pro + sistem parçası al. Hem bütçeni artırmış olursun hem de ikisine de sahip olursun.

24 Bin TL ye PS5 Pro alabiliyorsanız PS5 Pro almanız daha mantıklı. Ps4’ünüzü satıp kalan parayla da 7700XT’li güzel bir sistem toplayabilirsiniz.

Merhaba yakın zamanda yurt dışına çıkacağım. 24 bin TL'ye PS5 Pro almayı düşünüyorum ancak kararsız kaldım. Şu anda ekran kartı 1650 olan bir oyuncu laptopum var ve PS4 Slim cihazım var. Sizce yurt dışından uygun fiyata PS5 Pro mu almalıyım yoksa Türkiye'de 50k sistem mi toplamalıyım?
Hocam 24 bin TL ye mi geliyor ben Dubaiden getirticem 30-35k fiyat diyorlar nasıl oluyor ? Biraz aydınlatabilir misin ?

Hocam 24 bin TL'ye mi geliyor ben dubaiden getirteceğim 30-35k fiyat diyorlar nasıl oluyor? Biraz aydınlatabilir misin?

Hocam Belçika'da brükselde indirim varmış bir de vergi iadesi olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı