Yurt dışı PS5 Pro mu yoksa sistem toplamak mı?

Hocam yurtdışı durumu var ise, iki seçenek de mantıklı ama şöyle olursa. Yurt dışından ekran kartı vs gibi tr de pahalı olan ürünler alınıp,PS 5 e eyvallah etmeyen bir sistemde yapılabilir.

İtalya'daki ekran kartı fiyatları Türkiye'ye göre daha uygun. RTX 5000 serisi satışa açıldığında orada almanızı öneririm.
Fakat anakart, işlemci ve kasamla uygun olacak mı onu nereden anlayabilirim? Eğer uygun olursa 5070 daha mantıklı diyorsunuz değil mi?

Hocam yurtdışı durumu var ise, iki seçenek de mantıklı ama şöyle olursa. Yurt dışından ekran kartı vs gibi tr de pahalı olan ürünler alınıp,PS 5 e eyvallah etmeyen bir sistemde yapılabilir.

RTX 5070 alacaksanız tüm kasayı değiştirmeniz lazım gibi duruyor. Orada hazır sistemler uygunsa bakılabilir.
Evet abi ama onu yaparsam pahalıya patlamaz mı? Belki ekran kartını burdan, anakart ve işlemciyi ise Türkiye'den alabilirim.

Bence ekran kartı, anakart ve yd yurtdışı ikinci el 800+ Gold powersupp Tr ye geldiğinizde iyiki almışım diyeceğiniz bir alışveriş olur .

Bugün toplayacağın sistem 4 sene sonra teklemeyeceği kesin değil iken PS5 Pro'nun yeni PS çıkana kadar teklemeyeceği garanti. PS de tek derdin oyun parası olacak iken PC de birde sistem gereksinimi olayına kafan takılacak ki oyunların PC de daha fazla bug'lı çalıştığı da bir gerçek Stalker 2 den bunu gördük. Senin yerinde olsam yurtdışı PS5 Pro'yu çeker keyfime bakarım.

Bugün toplayacağın sistem 4 sene sonra teklemeyeceği kesin değil iken PS5 Pro'nun yeni PS çıkana kadar teklemeyeceği garanti. PS de tek derdin oyun parası olacak iken PC de bir de sistem gereksinimi olayına kafan takılacak ki oyunların PC de daha fazla Bug'lı çalıştığı da bir gerçek Stalker 2'den bunu gördük. Senin yerinde olsam yurt dışı PS5 Pro'yu çeker keyfime bakarım.

Eyvallah abilerim cevaplayan herkese, bakalım düşünüyorum hala.

Merhaba yakın zamanda yurt dışına çıkacağım. 24 bin TL'ye PS5 Pro almayı düşünüyorum ancak kararsız kaldım. Şu anda ekran kartı 1650 olan bir oyuncu laptopum var ve PS4 Slim cihazım var. Sizce yurt dışından uygun fiyata PS5 Pro mu almalıyım yoksa Türkiye'de 50k sistem mi toplamalıyım?

50k ya hazır sistem alıp aynı performansı alırsın PS5 Pro'yla belki de daha fazla alırsin 4070'li sistem iyi gider ama tabii PS5 Pro da sabit FPS verecek ve sorunsuz oynatacak.

Meraktan soruyorum 24bin tl ye ps5 pro yu nereden alacaksınız
Merhaba yakın zamanda yurt dışına çıkacağım. 24 bin TL'ye PS5 Pro almayı düşünüyorum ancak kararsız kaldım. Şu anda ekran kartı 1650 olan bir oyuncu laptopum var ve PS4 Slim cihazım var. Sizce yurt dışından uygun fiyata PS5 Pro mu almalıyım yoksa Türkiye'de 50k sistem mi toplamalıyım?
Meraktan soruyorum 24bin tl ye ps5 pro yu nereden alacaksınız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı