Bilgisayar toplamak mı yurt dışından PS5 almak mı?

Aman aman monitörlerim yok ama çift monitöre sahibim götürür yani diğer ekipmanlarım var sadece kasa alacağım 4060lı sistemler gördüm fakat rahat rahat her oyunu oynayabilir miyim tek sorum bu kafamdaki

Evet ama sadece oyun oynamıyorum hatta çok çok fazla oynamıyorum. Bilgisayarda normalde de zaman geçiriyorum ve şu anda ki bilgisayarım el vermiyor oyun oynamaya açıkçası anca CSGO lol vs oynayabilirim
oynarsınız 4060 hele ti ise güçlü bi ekran kartı en yüksek ayarlarda performans düşüşü olur tabi ama dlss 3 gibi özelliklerle rahat kullanırsınız.

Monitör harici en yeni oyunlar hariç çoğu oyunu rahat açacak bir sistem toplarsın. PC bana göre PS'den daha öncedir. Ama 13 k da iyi bir fiyat. Düşünmek lazım.

Evet o fiyat aklımı çok çeliyor ama bir yerden sonra oyun oynamaktan sıkılabiliyorum PC daha rahat bir ortam sağlar gibi bana.

Oynarsınız 4060 hele Ti ise güçlü bir ekran kartı en yüksek ayarlarda performans düşüşü olur tabii ama DLSS 3 gibi özelliklerle rahat kullanırsınız.

4060 Ti sistemlere bakmadım ama genelde 4060 var o fiyatlarda sanırım bu biglisayarı topladığımda 1060 Ryzen 1500'ler popülerdi öyle toplamıştım şu an çok bir bilgim yok.

Konsol almanız çok daha iyi olacaktır.
25.000 PC toplamak ve iyi bir sistem toplamak ne yazık ki bu ekonomide pek mantıklı bulmuyorum.

PS5 alın ve rahatınıza bakın, Deluxe gibi ekstra oyunlar sağlayan paketler var yıllık 3-4 bin liraya birçok oyunu bedavaya oynayabiliyorsunuz.

Evet o fiyat aklımı çok çeliyor ama bir yerden sonra oyun oynamaktan sıkılabiliyorum PC daha rahat bir ortam sağlar gibi bana.

4060 Ti sistemlere bakmadım ama genelde 4060 var o fiyatlarda sanırım bu biglisayarı topladığımda 1060 Ryzen 1500'ler popülerdi öyle toplamıştım şu an çok bir bilgim yok.

Açılan konularda önerilmiş hazır sistemlere bakabilirsiniz. Veyahut kendınız bunun için konu açabilirsiniz buradaki insanlar gerçekten bilgisayardan anlıyorlar.

Konsol almanız çok daha iyi olacaktır.
25.000 PC toplamak ve iyi bir sistem toplamak ne yazık ki bu ekonomide pek mantıklı bulmuyorum.

PS5 alın ve rahatınıza bakın, Deluxe gibi ekstra oyunlar sağlayan paketler var yıllık 3-4 bin liraya birçok oyunu bedavaya oynayabiliyorsunuz.
PC'de yapılan ekstra şeyler daha cazip geliyor sanırım ya

Technopat Haberler

Geri
Yukarı