Yurt dışı S23 Ultra alınır mı?

Bütçe
25000

BaranHbb

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi Sosyaller.
Şu an kullandığım S20 Ultra'yı model olarak yükseltmek istiyorum. Aklımda S22-S23 Ultra var.
Sarı sitede satılan kapalı kutu S23 Ultra ilanlarına baktım ortalama 23-28k arasında fiyatları var.
Cihazı sorunsuz şekilde yani, sanki TR cihazıymış gibi kullanmanın bir yolu var mı?

Herkese iyi Sosyaller.
Şu an kullandığım S20 Ultra'yı model olarak yükseltmek istiyorum. Aklımda S22-S23 Ultra var.
Sarı sitede satılan kapalı kutu S23 Ultra ilanlarına baktım ortalama 23-28k arasında fiyatları var.
Cihazı sorunsuz şekilde yani, sanki TR cihazıymış gibi kullanmanın bir yolu var mı?
20.000TL ödemeden sanmıyorum.

Herkese iyi sosyaller.

Tabii ki yurt dışı kullanmak daha mantıklı zaten çift SIM var galiba birinin süresi dolunca diğerinde kullanırsın.

Tabii ki yurt dışı kullanmak daha mantıklı zaten çift SIM var galiba birinin süresi dolunca diğerinde kullanırsın.
Sim lerin süresi dolunca gelecek seneyi bekliyorsun. Ben sorunsuz şekilde kullanmanın yolunu arıyorum, server kaydı denilen birşey varmış ama detayına hakim değilim.

Herkese iyi Sosyaller.
Yasa dışı olarak IMEI Repair mevcut. Server kayıt ile kaydedilebilir. Ama normal IMEI Repair’e göre çok daha pahalı. (Yasal bir yöntem değil. Önerim de değildir.)
Yasal kayıt için 20.000₺+yurt dışına öıkman gerek. Yurt dışı S23 Ultra yerine yurt içi S23 al.

Yasa dışı olarak IMEI Repair mevcut. Server kayıt ile kaydedilebilir. Ama normal IMEI Repair’e göre çok daha pahalı. (Yasal bir yöntem değil. Önerim de değildir.)
Yasal kayıt için 20.000₺+yurt dışına öıkman gerek. Yurt dışı S23 Ultra yerine yurt içi S23 al
Hocam benim aradığım yöntem de buydu ama hiçbir yerde nasıl yapıldığına dair detaylı anlatımı yok. Bunun olayı nasıl oluyor tam olarak ? Örneğin TR cihazı ile servet kayıtlı YD cihazının kullanım açısından farkı var mı ? Bazıları güncelleme almıyor diyor bazıları samsung servisleri çalışmaz diyor hurafeden başka bilgi yok nette.

Hocam benim aradığım yöntem de buydu ama hiçbir yerde nasıl yapıldığına dair detaylı anlatımı yok. Bunun olayı nasıl oluyor tam olarak ? Örneğin TR cihazı ile servet kayıtlı YD cihazının kullanım açısından farkı var mı ? Bazıları güncelleme almıyor diyor bazıları samsung servisleri çalışmaz diyor hurafeden başka bilgi yok nette.
Bu olayı siz yapamazsınız zaten. Bu cihaz için box gerekiyor ve pahalı. Bazı telefoncular yapıyor. Ama kesinlikle yasal değil. YD cihaz ile TR cihazın kullanım açısından herhangi bir farkı yok. Ama yerinde olsam yurt dışı S23 Ultra yerine yurt içi S23 alırsım

Bu olayı siz yapamazsınız zaten. Bu cihaz için box gerekiyor ve pahalı. Bazı telefoncular yapıyor. Ama kesinlikle yasal değil. YD cihaz ile TR cihazın kullanım açısından herhangi bir farkı yok. Ama yerinde olsam yurt dışı S23 Ultra yerine yurt içi S23
Fiyat ne kadar mesela ve bu işi yapan güvenilir yerler nereleri ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı