Yurt dışı telefon açılmadı

• Konuyu başlatan Ahmt1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 386
  • Görüntüleme 39.955
Türk Telekom kullanıyorum üstte bir arkadaşın dediğini yaptım 2-3 saat içinde açıldı.

Turkcell bir hat taktım 5 dakika boyunca durdu. geri çıkardım sonra Turkcell hattı. Ardından 2-3 saat sonra kendi hattımı (Türk Telekom) taktım 20 dakikadır sorunsuz kullanıyorum.

Baska bir sim slotum yok maalesef. Bekliyoruz artik ne yapmaya calisiyorlar ise.
tek sim ise açılmasını bekleyin hocam öyle ya da böyle açılacak. Genelde sim yeri aktif olmadan birkaç gün önce açılıyor tamamen operatöre bağlı bir şey başka kart takmayın ki süre başlamasın çok gecikmez açılması

Türk Telekom kullanıyorum üstte bir arkadaşın dediğini yaptım 2-3 saat içinde açıldı.

Turkcell bir hat taktım 5 dakika boyunca durdu. geri çıkardım sonra Turkcell hattı. Ardından 2-3 saat sonra kendi hattımı (Türk Telekom) taktım 20 dakikadır sorunsuz kullanıyorum.
hayırlı olsun o zaman hocam siz yine de hemen uçak moduna vs almayın

TT kullanıyorum cıhaz 14pro ve hala gelmedi şebeke. Benım gıbı bekleyenler varmı yoksa başka bı sıkıntı mı var.
valla hocam beklemeniz lazım bazı arkadaşların geçen sene 14-18 gibi açılmış ama bu hafta sonuna kadar açılacak gibi gözüküyor siz yine de bekleyin başka hat takıp aktif etmeyin

Benim de geldi üstte bi arkadaş demiş akşam sim kartı taktım bi sure sebeke aradi bulamadi sonra uçak moduna aldım şimdi uçak modunu kapattım sebeke geldi . Şans eseri de olabilir tabi bilmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı