Yurt dışı telefona SIM kart takmak sorun olur mu?

Birkaç gün önce yurt dışından bir telefon aldım ve daha telefonu kayıt ettirmedim. Telefona hat takıp kullansam herhangi bir sorun çıkar mı?
4 ay kullanma süreniz var. Sonrasında 6000 TL ile IMEI kaydı yaptırmak zorundasınız. Yapmazsanız telefonda arama vb yapamıyorsunuz.

Benim babam da 3 4 gün önce kayıtlı iPhone 14'ü ile yurt dışı kayıtsız 14 Pro Max takasladı.

4 ay kullanma süreniz var. Sonrasında 6000 TL ile IMEI kaydı yaptırmak zorundasınız. Yapmazsanız telefonda arama vb yapamıyorsunuz.

Benim babam da 3 4 gün önce kayıtlı iPhone 14'ü ile yurt dışı kayıtsız 14 Pro Max takasladı.
Keşke sadece 6 bin ilra ile çözülse :) . Son bir yılda yurt dışına çıkılmış pasaport da istiyorlar.

Cihazı sıfır aldıysanız 4 ay yani toplam 120 gün fiziksel SIM süreniz var ardından E-SIM'e geçerseniz bir 4 ay daha geliyor toplam 120 gün oluyor ondan sonra ya pasaporta kaydettireceksiniz ya da yılbaşını bekliyeceksiniz. :)

Yapmazsak, bu telefonu hücresel veri olmadan kullanalım diyelim. 1 yıl sonra kayıt ettirmek istiyoruz mümkün mü ?

Yapmazsak, bu telefonu hücresel veri olmadan kullanalım diyelim. 1 yıl sonra kayıt ettirmek istiyoruz mümkün mü ?
Telefonda hiç arama yapamazsınız ayrıca. 1 yıl sonra kayıt ettirmek mümkün ancak arkadaşların dediği gibi yurt dışına çıktıktan 1 yıl içinde kayıt ettirebilirsiniz 1 yıl geçerse tekrar çık gir yapmak zorundasınız.
Telefon eziyet olur adamakıllı kullanamazsınız kayıt etmeden.

Hayır zorunda değil. E-SIM de var ayrıyeten sadece 4 ay kullanılıp atılmıyor cihazlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı