berkantcandemir
Hectopat
Birkaç gün önce yurt dışından bir telefon aldım ve daha telefonu kayıt ettirmedim. Telefona hat takıp kullansam herhangi bir sorun çıkar mı?
4 ay kullanma süreniz var. Sonrasında 6000 TL ile IMEI kaydı yaptırmak zorundasınız. Yapmazsanız telefonda arama vb yapamıyorsunuz.Birkaç gün önce yurt dışından bir telefon aldım ve daha telefonu kayıt ettirmedim. Telefona hat takıp kullansam herhangi bir sorun çıkar mı?
Keşke sadece 6 bin ilra ile çözülse4 ay kullanma süreniz var. Sonrasında 6000 TL ile IMEI kaydı yaptırmak zorundasınız. Yapmazsanız telefonda arama vb yapamıyorsunuz.
Benim babam da 3 4 gün önce kayıtlı iPhone 14'ü ile yurt dışı kayıtsız 14 Pro Max takasladı.
O pasaport olayı sadece apple'da mı yoksa tüm markalarda mı geçerli?Keşke sadece 6 bin ilra ile çözülse. Son bir yılda yurt dışına çıkılmış pasaport da istiyorlar.
Tümünde geçerli hocam. Aynı zamanda telefona takacağınız hat, kayıt ettireceğiniz pasaport sahibinin üstüne olmalı.O pasaport olayı sadece apple'da mı yoksa tüm markalarda mı geçerli?
Yapmazsak, bu telefonu hücresel veri olmadan kullanalım diyelim. 1 yıl sonra kayıt ettirmek istiyoruz mümkün mü ?4 ay kullanma süreniz var. Sonrasında 6000 TL ile IMEI kaydı yaptırmak zorundasınız. Yapmazsanız telefonda arama vb yapamıyorsunuz.
Benim babam da 3 4 gün önce kayıtlı iPhone 14'ü ile yurt dışı kayıtsız 14 Pro Max takasladı.
Telefonda hiç arama yapamazsınız ayrıca. 1 yıl sonra kayıt ettirmek mümkün ancak arkadaşların dediği gibi yurt dışına çıktıktan 1 yıl içinde kayıt ettirebilirsiniz 1 yıl geçerse tekrar çık gir yapmak zorundasınız.Yapmazsak, bu telefonu hücresel veri olmadan kullanalım diyelim. 1 yıl sonra kayıt ettirmek istiyoruz mümkün mü ?
4 ay kullanma süreniz var. Sonrasında 6000 TL ile IMEI kaydı yaptırmak zorundasınız. Yapmazsanız telefonda arama vb yapamıyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.