Yurt dışı telefonlar açıldığında e-Devlet'te ne yazıyor?

• Konuyu başlatan Ozozoz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.574
Hayır yılbaşında yenilenenler

Benim kayıtlı değil yazıyordu sonra kayıt dışı imei olarak değişti şebeke yok şimdi ne yazması gerek

Hayır yılbaşında yenilenenler

Benim kayıtlı değil yazıyordu sonra kayıt dışı imei olarak değişti şebeke yok şimdi ne yazması gerek
1-10 Ocak arası tüm kayıtlı olmayan cihazlar açılacak diye okumuştum. Açıldığında muhtemelen tekrar kayıtlı değil olarak yazacaktır.

Benim birinde kayıt bulunamadı yazıyor birinde kayıt dışı olduğu tespit edilen IMEI yazıyor şu anda. 15 Pro max, açıldı gibi dün hat aldım ama bugün yeniden başlayınca gitti şu anda. Vodafone

Benim birinde kayıt bulunamadı yazıyor birinde kayıt dışı olduğu tespit edilen IMEI yazıyor şu anda. 15 Pro Max, açıldı gibi dün hat aldım ama bugün yeniden başlayınca gitti şu anda. Vodafone

Kayıt bulunamadı yazan cihaz eğer 2024 yılı boyunca hiç hat takılmamış BTK'ya sinyal gitmemişse IMEI'si silinmiştir. 15 PM için bir şey söyleyemeyeceğim geldiyse tekrar gelir muhakkak.

13 Pro Max cihazımda yanlışlıkla iki IMEI'den de sinyal aldım. İkisinin de yasal süresi başlamış mı oldu? Biri boşa mı gidiyor şu anda?

Son düzenleyen: Moderatör:
13 Pro Max cihazımda yanlışlıkla iki IMEI'den de sinyal aldım. İkisinin de yasal süresi başlamış mı oldu? Biri boşa mı gidiyor şu anda?

Hayır e-SIM varsa e-SIM silindiği an şebeke diğer IMEI'den kesildiği vakit yasal süreniz durdurulur aynı şekilde bu olay fiziki içinde geçerli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı