1-10 Ocak arası tüm kayıtlı olmayan cihazlar açılacak diye okumuştum. Açıldığında muhtemelen tekrar kayıtlı değil olarak yazacaktır.Hayır yılbaşında yenilenenler
Benim kayıtlı değil yazıyordu sonra kayıt dışı imei olarak değişti şebeke yok şimdi ne yazması gerek
Benim birinde kayıt bulunamadı yazıyor birinde kayıt dışı olduğu tespit edilen IMEI yazıyor şu anda. 15 Pro Max, açıldı gibi dün hat aldım ama bugün yeniden başlayınca gitti şu anda. Vodafone
İki hat da kullanıldı geçen sene. Bilmem neden öyle gösterdiKayıt bulunamadı yazan cihaz eğer 2024 yılı boyunca hiç hat takılmamış BTK'ya sinyal gitmemişse IMEI'si silinmiştir. 15 PM için bir şey söyleyemeyeceğim geldiyse tekrar gelir muhakkak.
13 Pro Max cihazımda yanlışlıkla iki IMEI'den de sinyal aldım. İkisinin de yasal süresi başlamış mı oldu? Biri boşa mı gidiyor şu anda?
Çok teşekkür ederim içim rahatladı.Hayır e-SIM varsa e-SIM silindiği an şebeke diğer IMEI'den kesildiği vakit yasal süreniz durdurulur aynı şekilde bu olay fiziki içinde geçerli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.