Yurt dışı telefonlar açıldığında e-Devlet'te ne yazıyor?

• Konuyu başlatan Ozozoz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.562
Kayıt bulunamadı yazan cihaz eğer 2024 yılı boyunca hiç hat takılmamış BTK'ya sinyal gitmemişse IMEI'si silinmiştir. 15 PM için bir şey söyleyemeyeceğim geldiyse tekrar gelir muhakkak.
Kayıt dışı olduğu tespit edilen IMEI yazıyor bende herhangi bir sorun teşkil eder mi gerçi hala açılmadı da Turkcell

Dün akşam yedek telefonu uçak moduna aldım, sim kartı çıkardım, kapalı olan telefona taktım. Telefonu açtım, daha sonra 3-5 kez uçak moduna alıp çıkardım hat geldi sinyal aldı. Dün akşamdan beri kullanıyorum. Muhtemelen kapatıp açsam gidecek. Ayın 10 nuna kadar bu şekilde kullanmaya devam

Benim cihazda şu T.C. numarı kişiye sınırlandırılmıştır. Yazıyordu, ancak şu anda yolcu beraberinde cihaz yazıyor, Vodafone da şebeke geldi fakat Türk Telekom'da sebeke yok.

Çift simkartlı telefonumun iki imeisi için de KAYITDIŞI OLDUGU TESPİT EDİLEN IMEI yazıyor. Ayrıca "... IMEI nolu cihaz KAYIT DISI dir, 120 gun icinde kapatilacaktir, satin aldiginiz yere basvurunuz veya cihazinizi kaydettiriniz. B002" şeklinde mesaj geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı