Yurt dışı telefonun kapanma süresini öğrenme

Arkadaşın dediği doğru telefon yurt dışına giriş çıkış yapmış gibi oluyor.
Benim istediğim kaç gün sonra kapanacağını öğrenmek arkadaşlar bilmiyorsanız yorum yapmayın lütfen.
Dostum bu doğru mu gerçekten? Babamın yurtdışı hattı var. Onun hattını yurtdışı cihazıma tak çıkar yaptığımda 4 ay daha kullanım süresi ekleniyor mu?
 
ben telefon geldiğinde hattımı taktım 4 ayın dolmasına 7 günüm kaldı. E-sim ile 4 ay daha kullanabileceğimi öğrendim , e-simi taktıktan sonra direkt 4 ay başlar mı yoksa bir işlem yapmam gerekir mi?
 
Ben telefon geldiğinde hattımı taktım 4 ayın dolmasına 7 günüm kaldı. eSIM ile 4 ay daha kullanabileceğimi öğrendim, ESIM'i taktıktan sonra direkt 4 ay başlar mı yoksa bir işlem yapmam gerekir mi?

eSIM takılabilen bir şey değil hocam var olan fiziksel SIM kartınızın yazılımsal olduğunu düşünün ve evet, taktığınız andan itibaren 4 ay işlemeye başlar.
 
İlk hat takildiktan sonra her SIM kart 1 sene boyunca Türkiye'de 120 gün açık kalır ikici ile beraber 240 gün eder ve her sene başında tekrar aynı hakka sahip olursunuz ayrıca 120 gün hattın takılı kaldığı gün olarak sayılır yani atıyorum yurt dışına çıktınız ve Türk hattı takmadiniz o günler sayilmaz.
 

Geri
Yukarı