Yurt dışına çıkmak

Hocam alım düşük demi ve kiralar o kadar pahalı değil diyorlar?
Diğer Avrupa ülkelerine göre yaşam daha ucuz ve ekonomileri şuanda çok iyi. Sadece insan profili olarak diğer Avrupa ülkelerine göre biraz farklılar. Bu da çok sorun teşkil etmez diye düşünüyorum.

Diğer Avrupa ülkelerine göre yaşam daha ucuz ve ekonomileri şu anda çok iyi. Sadece insan profili olarak diğer Avrupa ülkelerine göre biraz farklılar. Bu da çok sorun teşkil etmez diye düşünüyorum.

Hocam lojistik lise mezunuyum açıktan İstanbul üniversite uluslararası ticaret ve lojistik okuyacağım bu yıl yazdım işte biraz altını dolduracağım forklıft vs ehlıyet deneyim sonra gidebilir miyim acaba?

Hocam lojistik lise mezunuyum açıktan İstanbul üniversite uluslararası ticaret ve lojistik okuyacağım bu yıl yazdım işte biraz altını dolduracağım forklıft vs ehlıyet deneyim sonra gidebilir miyim acaba?
Uluslararası geçerliliği olan sertifikalarla fabrikalarda iş bulabilirsin. Ama süreç senin için kolay olur mu? Pek bir bilgim yok.

Finlandiya öneririm hocam sessiz sakın dertsiz memleket iskandilav dilleri zor olabilir fakat güzel ülkedir refah alım gücü bakımından.

Umarım hocam olmazsa da normal çabalarım SGK dökümüne bakmaları şart mı yani son 2 yıl çalışmam şart mı?

Hocam şart değil şirketten şirkete değişiyor ama şirket isteyebilir. Son 2 yıl çalışmanız şart değil. Eğer iş bulursanız o işin belgelerini hazırlamanması yeterli. SGK dökümü sadece “çalışmış mı çalışmamış mı” diye kontrol amaçlı olabilir, ama “çalışmadın seni almıyoruz” gibi bir şart Polonya’da yaygın değil ama.

Finlandiya öneririm hocam sessiz sakın dertsiz memleket iskandilav dilleri zor olabilir fakat güzel ülkedir refah alım gücü bakımından.

Finlandiye de maaşlar aynı mı ve kiralar vs nasıl ekstra daha kolay gidebilir miyim?

Hocam şart değil şirketten şirkete değişiyor ama şirket isteyebilir. Son 2 yıl çalışmanız şart değil. Eğer iş bulursanız o işin belgelerini hazırlamanması yeterli. SGK dökümü sadece “çalışmış mı çalışmamış mı” diye kontrol amaçlı olabilir, ama “çalışmadın seni almıyoruz” gibi bir şart Polonya’da yaygın değil ama.
Eyw çok sağolun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı