Yurt dışına giderken masaüstü bilgisayarı yanında götürmek

Jabbatheturk

Hectopat
Ekran kartını ve işlemci soğutucusunu sökerek kasayı valizimin içine koymayı düşünüyorum. Ekran kartını ve soğutucusuyu el valizime yerleştireceğim. Kasa valizin içinde hareket edemeyecek şekilde kalacak. Daha önce bu şekilde yurt dışına masaüstü bilgisayar götüren oldu mu? Çıkarmam gereken başka parça var mı?

Bence satın onu ve bir miktar para biriktirip iyi kötü alın bir dizüstü. Uçakta giderken bile kullanabilirsiniz. Gayet iyi. Ama bu şekilde götürecekseniz güvenli bir yere koyun. Devrilmemesi gerek. Devrilirse ve içinden anakarta vs. zarar gelse maliyeti çok yüksek.

Satıp gitsem maalesef eş değer bir dizüstü alamıyorum. Mecburen götürmeyi düşünüyorum. Daha önce bu şekilde Xbox, monitör vs. Taşımıştım sorun olmamıştı. Gene de tecrübesi olan var mı diye sormak isted

Ekran kartını çıkartıp kutusuna koyarsanız ve yolculukta çok sarsmassanız hiçbir problem olmaz ve olduğunca köpüklerle vesaire destekleyinki hasar almasın monitöride kutusuna koyup yolculukuğunuzu rahatça yapabilirsiniz iyi günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı