Yurt dışında Uzay ve Havacılık Mühendisliği vs Bilgisayar Bilimi

WkarW

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 11.sınıfım ve bu iki bölüm arasında kaldım. Yurt dışında bu bölümlerden birini okumayı düşünüyorum, hangisini seçeceğimi bilemedim, daha önümde süre var fakat ben belirlemek istiyorum, sizce hangisi daha iyi olacaktır? Yardımcı olursaniz sevinirim.

Ikisi de apayri dunyalar. Zevkler ve renkler meselesi, ilgi alaniniz ne ise ona yonelin. Her ikisi de birbirinden onemli bolumler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 11.sınıfım ve bu iki bölüm arasında kaldım. Yurt dışında bu bölümlerden birini okumayı düşünüyorum, hangisini seçeceğimi bilemedim, daha önümde süre var fakat ben belirlemek istiyorum, sizce hangisi daha iyi olacaktır? Yardımcı olursaniz sevini

Daha 2 yıl var hocam. Bence ilginizi çeken bölüm ve üniversitelerin sitelerine girin ve ne olduklarına öyle bakın. Ayrıca yurt dışında okumak istiyorum deyince hemen öyle işler yürümüyor maalesef. Ülkeden ülkeye ve size göre çok değişiyor.

Siz hangisini seçerdiniz ve nedeniyle beraber fikrinizi verirseniz sevinirim.
Ben kodlamayi ve bilgisayar ile ugrasmayi cok seven bir insanim, bu yuzden bilgisayar bilimlerini secerdim. Ki hali hazirdan ona cok yakin bir dal olan Elektrik elektronik fakultesinde Yapay Zeka Sistemleri Ustmuhendisligi Lisans ogrencisiyim. Cok cok zor bir bolum bilgisayar bilimleri ama uzay ve havacilikta ayni zamanda oldukca zor bir bolumdur. Tabii ki sizin geleceginiz ve sizin zevkiniz. Her iki bolumunde gelecegi cok acik ancak havacilik bolumu turkiyede ne kadar is yapar orasini bilemeyecegim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı