Trance 29 2 (2022) | Trail bike | Giant Bicycles US
Yurt dışından bu bisikleti almayı ardından da vergi iademi almayı düşünüyorum. Taşıma masrafları, gümrük vs. bana ne kadar mal olur?
Hocam peki Yunanistan'a feribotla gidip orada bisikleti alıp sürerek feribot ile dönsem nasıl olur?150 euro üzerindeki satın alımlar ticari değerlendiriliyor ve absürt vergiler çıkıyor, aldığınız ürünün 3-4 katı kadar vergi ödemeyi göze alırsanız o zaman denenebilir fakat bence değmez. Zaten büyük veya ağır kargolarda gönderim ücreti de maliyetli diye biliyorum. Normal şartlarda aşağı yukarı ürünün %30'u kadar vergi ödeniyor ama 150 euro sonrası gümrüğe takılıyor orada farklı ücretler var.
Valla denemedim hiç, benzer bir şey yapana sormak lazım.Hocam peki Yunanistan'a feribotla gidip orada bisikleti alıp sürerek feribot ile dönsem nasıl olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.