Yurt dışından alınıp kayıt ettirilen iPhone 14'te şebeke kullanılmıyor

ibrahimDR

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Yurt dışından iPhone 14 Pro aldım ve telefon gelir gelmez kayıt yaptırdım fakat SIM kartımı taktığım zaman "servis yok" yazıyor. Ayarlardan kontrol ettim operatör bilgileri vs hepsi mevcut fakat ağ bölümünde "telefona izin verilmiyor" yazıyor. Bunu nasıl çözebilirim?

IMEI ile ilgili yeni bir yasa çıkarıldı sanırsam, babam yurt dışından getirttiği Xiaomi 11t Pro telefonunun SIM kartını kullanamaz hale geldi. Çözüm olarak: Gürcistan'a girip 20 dakika sonra çıktı(kimlikle), sonrasında IMEI kaydını yaptırdı. Eğer IMEI ile ilgili bir sıkıntı yok ise başka bir telefondan 120'yi tuşlayın, robottan 1'i tuşlayın, sonrasında size bkt yetkilisi bağlanacak, durumu açıklarsınız ve çözüme kavuşur umarım.

Merhaba. Yurt dışından iPhone 14 Pro aldım ve telefon gelir gelmez kayıt yaptırdım fakat SIM kartımı taktığım zaman "servis yok" yazıyor. Ayarlardan kontrol ettim operatör bilgileri vs hepsi mevcut fakat ağ bölümünde "telefona izin verilmiyor" yazıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Sorun nasıl çözüldü hocam? Ben de kayıt yaptıktan sonra izin verilmiyor hatası aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı