Yurt dışından Apple telefon alınır mı?

fatichhhh

Hectopat
İyi günler arkadaşlar bir şey soracağım. Şu an Almanya'da bulunmaktayım ve uzun süredir telefon almayı düşünüyordum. Teknoloji marketlerine gittiğimde Apple ürünlerinin TR'dekine göre daha ucuz olduğunu gördüm ve içime bayağı sindi. iPhone 13 düşünüyorum altta fiyat karşılaşmasını belirttim. Gümrük, IMEI, garanti gibi şeyleri göz önüne alındığında aradaki fiyat farkına değer mi yardımcı olur musunuz teşekkür ederim.

-iPhone 13 Almanya'daki fiyatı 840 euro bu da yaklaşık 15 16klık bir değere denk gelirken cihazın TRdeki güncel fiyatı 22K TL.

İyi günler arkadaşlar bir şey soracağım. Şu an Almanya'da bulunmaktayım ve uzun süredir telefon almayı düşünüyordum. Teknoloji marketlerine gittiğimde Apple ürünlerinin TR'dekine göre daha ucuz olduğunu gördüm ve içime bayağı sindi. iPhone 13 düşünüyorum altta fiyat karşılaşmasını belirttim. Gümrük, IMEI, garanti gibi şeyleri göz önüne alındığında aradaki fiyat farkına değer mi yardımcı olur musunuz teşekkür ederim.

-iPhone 13 Almanya'daki fiyatı 840 euro bu da yaklaşık 15 16klık bir değere denk gelirken cihazın TRdeki güncel fiyatı 22K TL.
2000 TL kayıt ücreti ile 17.300 TL'ye denk geliyor. 5K'ya yakın kara geçiyorsun. Almak gayet mantıklı.

-iPhone 13 Almanya'daki fiyatı 840 euro bu da yaklaşık 15 16klık bir değere denk gelirken cihazın trdeki güncel fiyatı 22K TL.

Güncel IMEI kayıt fiyatı 2732 TL bu durumda yaklaşık 18-19k gibi bir fiyata geliyor düz hesap 3.000 TL kaar minimum.

iPhone 12 ile 13 arasında ciddi donanım ve kamera farkı var hocam.
tamamdır eyvallah aga biraz düşüneyim bunun üstüne

Yeni bir gelişme aldım arkadaşlar. Tax free diye bir vergi muafı oluyormuş bu da %10 luk bir değer. Yani 840 euroluk telefondan 84 euro para iadesi oluyor pasaport kayıt parası da çıkıyor gibi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı