Yurt Dışından Bilgisayar Kasası Sipariş Edilir mi?

Tuncay Tiryaki

Hectopat
Merhaba arkadaşlar istemiş olduğum NZXT H500I Türkiye'de stoklarda maalesef yok. Amazon gibi sitelerden almayı düşünüyorum fakat gelir mi, kırılır mı, gümrüğe takılır mı vs gibi gibi sorularım var.

Bu konuyu tecrübe eden varsa ya da bilen bilgilerini aktarır ise çok sevinirim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargo ücreti can yakabilir. İstanbul'dan Bursa'ya gönderdiklerinde 100 TL civarı kargo saplamıştı Yurt İçi Kargo...

Makul bir fiyat değil kargo parası fakat gelip gelmemesi daha çok önemli benim için.
İncehesap'da ve sinerji'de stoklarda bulunmakta sanırım gözden kaçırmış olabilirsiniz demek istediğiniz bu kasalar mı? İncehesap'da renk seçenekleride mevcut görünüyor.

Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için evet h500i fakat BEYAZ renkli olanı istediğimden türkiyede bulamadım bu yüzden amazondan sipariş düşündüm. Sıkıntı olurmu bunu bilmek istedim :)

Beyaz istemekte çok haklısın beyazı daha güzel görünüyor şimdi baktım 🙂 birde burada var belki görmüşsündür H500I değil H500 olarak girilmiş aralarında fark varmı bilmiyorum yoksa bu da olabilir

Son düzenleme:
Beyaz istemekte çok haklısın beyazı daha güzel görünüyor şimdi baktım 🙂 birde burada var belki görmüşsündür H500I değil H500 olarak girilmiş aralarında fark varmı bilmiyorum yoksa bu da olabilir
Aradaki Fark Ekran Kartını Dikey Takabilmek İ Serisi bu yüzden. Dik takmak güzel bir görüntü veriyor :)

Aradaki Fark Ekran Kartını Dikey Takabilmek İ Serisi bu yüzden. Dik takmak güzel bir görüntü veriyor :)
Sende ki de nasıl şans böyle, 🙂 inşallah amacına ulaşırsın. Yurtdışı olarak "aliexpress" ile getirenleri gördüm sorun yaşayan olmamıştı ama amazon da yaşanırmı bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah bilen biri yazar.

Merhaba arkadaşlar istemiş olduğum NZXT H500I Türkiye'de stoklarda maalesef yok. Amazon gibi sitelerden almayı düşünüyorum fakat gelir mi, kırılır mı, gümrüğe takılır mı vs gibi gibi sorularım var.

Bu konuyu tecrübe eden varsa ya da bilen bilgilerini aktarır ise çok sevinirim. :)
Ben Azerbeycan'da yaşıyorum. Daha dün Newegg'den Cooler Master MB511 RGB sipariş ettim. Kargo parası 45.4 dolar olucak. Türkiye'de ne olur bilmem.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı