Yurt dışından ekran kartı getirmek mümkün mü?

ff.spexx

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşım telefon getirdi yurt dışından gümrükte herhangi bir sorun olmadı. Abiside gelecek bu sene, o gelirken yanında ekran kartı getirtmek istiyorum 1 adet. Kutusuz ve paketsiz olursa gümrük sıkıntı çıkarmıyor diye biliyorum, yardımcı olur musunuz? Bir de vergi falan oluyor mu ticariye girmiyor çünkü kutusuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım telefon getirdi yurt dışından gümrükte herhangi bir sorun olmadı. Abiside gelecek bu sene, o gelirken yanında ekran kartı getirtmek istiyorum 1 adet. Kutusuz ve paketsiz olursa gümrük sıkıntı çıkarmıyor diye biliyorum, yardımcı olur musunuz? Bir de vergi falan oluyor mu ticariye girmiyor çünkü kutusuz.
450 euroya kadar sınır var diye biliyorum T.C. Ticaret Bakanlığı

Dediğin gibi kutusu şusu busu falan olmazsa kuvvetle muhtemel sorun çıkarmazlar. Kendi malım diyecek sonuçta görüp de sorarlarsa bu ne diye.. Arızalıydı burada çözemediler ben de tamirata götürdüm falan diyebilir... Fanı falan da takılı olmazsa daha iyi olabilir.. Yani tamamen kurulu halde olmasın. Uçak gemisi gibi dev bir ekran kartı xrayde veya bavul kontrolünde çıkarsa doğal olarak bu ne diyecektir .. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı