Yurt dışından ekran kartı getirmek

Yer
Antalya
Daha fazla  
Selamlar,

Öncelikle konuya girmeden önce söyleyeyim, konuları aradım fakat çok çok yeni bir konu bulamadım. Malum kurallar ve izinler sürekli değişmekte. Yeni konular da alışveriş siteleri ile ilgili.

Benim soruma gelirsek; yurt dışında yaşayan ağabeyim var. Yılbaşında Türkiye'ye dönecek. Ondan gelirken bir ekran kartı istesem yolculuk sırasında herhangi bir sorun çıkar mı?

Bildiğim kadarıyla kutusunun bantlarını açması gerekiyor. Onun dışında yapması gereken bir şey var mı?

Herhangi bir şekilde karta el konulma riski var mı?

Garanti konusunda sıkıntı çıkar mı?

Teşekkür ederim,

İyi geceler.

Ekran kartının kutusunu atıp tek başına ekran kartını ve aksesuarlarını kendi kişisel eşyası gibi getirirse bir şey olmaz. Hediye paketi yaptırmak a işe yarayabilir. Fakat global garanti sunmayan bir markanın ürününü alırsanız garantiniz olmaz.
Ben de almayı düşünüyorum da global garanti sağlayan markalar hangileri?

Ekran kartının kutusunu atıp tek başına ekran kartını ve aksesuarlarını kendi kişisel eşyası gibi getirirse bir şey olmaz. Hediye paketi yaptırmak a işe yarayabilir. Fakat global garanti sunmayan bir markanın ürününü alırsanız garantiniz olmaz.

Kutusunu açıp geri kapatsa bir sorun çıkar mı?

Birisinden duyduğum kadarıyla hediye damgası basılıyormuş, araştırdım fakat bir bilgi bulamadım. Doğruluk payı var mıdır?

Veya dediğiniz gibi direkt kutuyu hediye paketi yapsa sorun çıkmaz değil mi?

Kutusunu açıp geri kapatsa bir sorun çıkar mı?

Birisinden duyduğum kadarıyla hediye damgası basılıyormuş, araştırdım fakat bir bilgi bulamadım. Doğruluk payı var mıdır?

Veya dediğiniz gibi direkt kutuyu hediye paketi yapsa sorun çıkmaz değil mi?

Hediye paketi yapmak kesin ise yarar diyemem. Kutusunuz açıp geri kapatmak derken? Amaç zaten kutudan kurtulmak.

Hediye paketi yapmak kesin ise yarar diyemem. Kutusunuz açıp geri kapatmak derken? Amaç zaten kutudan kurtulmak.

Başka bir konuda bahsi geçmişti. Sadece bantları söküp, kutuyu açıp sıfır olmadığını kanıtlamak işe yarar denilmişti. O amaç ile sordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı