H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 15 Nisan 2023 #1 Sorum başlıktaki gibidir. Gümrükten geçememe ya da vergi alma gibi sorunlar çıkartır mı?
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.316 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 15 Nisan 2023 #2 Vergilendirilir. Artı -1 Eksi
AutumnPlanet Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 1.659 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #3 HCI dedi: Sorum başlıktaki gibidir. Gümrükten geçememe ya da vergi alma gibi sorunlar çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Gümrük personelinin insafına kalmış bir durum. Artı 0 Eksi
HCI dedi: Sorum başlıktaki gibidir. Gümrükten geçememe ya da vergi alma gibi sorunlar çıkartır mı? Genişletmek için tıkla... Gümrük personelinin insafına kalmış bir durum.
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.921 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2023 #4 Hocam dün abim geldi Kuveyt'ten, iPhone 14 Pro Max ve PS5 ile geçti bir sıkıntı da olmadı. Artı 0 Eksi
KS KS H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 15 Nisan 2023 #5 marshall matherss dedi: Hocam dün abim geldi Kuveyt'ten bir sıkıntı olmadı. Genişletmek için tıkla... Peki kapalı kutu muydu? Artı 0 Eksi
marshall matherss dedi: Hocam dün abim geldi Kuveyt'ten bir sıkıntı olmadı. Genişletmek için tıkla... Peki kapalı kutu muydu?
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.921 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Nisan 2023 #6 HCI dedi: Peki kapalı kutu muydu? Genişletmek için tıkla... Kapalı kutu hocam jelatini bile sökülmemişti kutunun. Artı 0 Eksi
HCI dedi: Peki kapalı kutu muydu? Genişletmek için tıkla... Kapalı kutu hocam jelatini bile sökülmemişti kutunun.
KS KS H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 15 Nisan 2023 #7 marshall matherss dedi: Kapalı kutu hocam jelatini bile sökülmemişti kutunun. Genişletmek için tıkla... Bana gelecek olanda kapalı kutu yarın gümrüğe varacak umuyorum sorun çıkarmaz. EfoWars dedi: Vergilendirilir. Genişletmek için tıkla... Vergi alacaklarını düşünmüyorum ama gümrükte kalmasından korkuyorum. Artı 0 Eksi
marshall matherss dedi: Kapalı kutu hocam jelatini bile sökülmemişti kutunun. Genişletmek için tıkla... Bana gelecek olanda kapalı kutu yarın gümrüğe varacak umuyorum sorun çıkarmaz. EfoWars dedi: Vergilendirilir. Genişletmek için tıkla... Vergi alacaklarını düşünmüyorum ama gümrükte kalmasından korkuyorum.
E EfoWars Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.316 Çözümler 15 Yer İstanbul, Türkiye 15 Nisan 2023 #8 HCI dedi: Bana gelecek olanda kapalı kutu yarın gümrüğe varacak umuyorum sorun çıkarmaz. Vergi alacaklarını düşünmüyorum ama gümrükte kalmasından korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Gümrüğün amaçlarından birisi vergi zaten. Artı 0 Eksi
HCI dedi: Bana gelecek olanda kapalı kutu yarın gümrüğe varacak umuyorum sorun çıkarmaz. Vergi alacaklarını düşünmüyorum ama gümrükte kalmasından korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Gümrüğün amaçlarından birisi vergi zaten.
KS KS H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 15 Nisan 2023 #9 EfoWars dedi: Gümrüğün amaçlarından birisi vergi zaten. Genişletmek için tıkla... Öylede, şimdiye kadar birçok konu açılmış okuduklarımın hiçbirinde vergi alındığından bahsedilmemiş o yüzden öyle demiştim. Artı 0 Eksi
EfoWars dedi: Gümrüğün amaçlarından birisi vergi zaten. Genişletmek için tıkla... Öylede, şimdiye kadar birçok konu açılmış okuduklarımın hiçbirinde vergi alındığından bahsedilmemiş o yüzden öyle demiştim.
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 15 Nisan 2023 #10 HCI dedi: Bana gelecek olanda kapalı kutu yarın gümrüğe varacak umuyorum sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Kargoyla mı gelecek yoksa yurt dışından tanıdık valizinde falan mı getirecek tam anlayamadım. Birisi getirecekse büyük ihtimalle vergi çıkmadan geçer ama kargoyla geliyorsa önümüzdeki günlerde seni yoğun baş ağrısı ve sinir-stres bekliyor. Artı 0 Eksi
HCI dedi: Bana gelecek olanda kapalı kutu yarın gümrüğe varacak umuyorum sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Kargoyla mı gelecek yoksa yurt dışından tanıdık valizinde falan mı getirecek tam anlayamadım. Birisi getirecekse büyük ihtimalle vergi çıkmadan geçer ama kargoyla geliyorsa önümüzdeki günlerde seni yoğun baş ağrısı ve sinir-stres bekliyor.