Yurt dışından getirilen PlayStation 5 gümrükte sorun yaşatır mı?

• Konuyu başlatan HCI
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 1.984
Kargoyla mı gelecek yoksa yurt dışından tanıdık valizinde falan mı getirecek tam anlayamadım. Birisi getirecekse büyük ihtimalle vergi çıkmadan geçer ama kargoyla geliyorsa önümüzdeki günlerde seni yoğun baş ağrısı ve sinir-stres bekliyor.

Yok hocam kargoyla gelse kesin vergi çıkar. Bir yakınımız getirecek şu anda yolda.

Kapalı kutu hocam jelatini bile sökülmemişti kutunun.

Hocam bir de yanında ek DualSense ve kulaklığıda varmış onlardan bir sorun çıkar mı?

Son düzenleme:
Yok hocam kargoyla gelse kesin vergi çıkar. Bir yakınımız getirecek şu anda yolda.

Hocam bir de yanında ek DualSense ve kulaklığıda varmış onlardan bir sorun çıkar mı?
Yok hocam abimde kulaklık getirdi yanında hiçbir şey olmadı hepsi kapalı kutuydu.

“Gümrükten geçerse sıkıntı.” burada demek istediğinizi anlayamadımda gümrükten geçmesi neden sıkıntı olsunki?

Şimdi sen bunu yurt dışından kişisel malın olarak getirsen sıkıntı değil ama sen bunu satın alıp getirtsen ve gümrükten geçirse, gümrükte vergilendirileceği için sıkıntı.

Not: Yurt dışından birisi kişisel malı diye getirip sana verse sıkıntı değil.

Şimdi sen bunu yurt dışından kişisel malın olarak getirsen sıkıntı değil ama sen bunu satın alıp getirtsen ve gümrükten geçirse, gümrükte vergilendirileceği için sıkıntı.

Not: Yurt dışından birisi kişisel malı diye getirip sana verse sıkıntı değil.

Hocam zaten kişisel malım deyip geçecek ben kapalı kutu olduğu için sorun olmasından korkuyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı