Merhaba. Yurt dışından iPhone 13 Pro Max 256 almayı düşünüyorum. Hedef ülkem Gürcistan ancak başka önerileriniz varsa dinleyebilirim. Teşekkürler.
Merhaba. Yurt dışından iPhone 13 Pro Max 256 almayı düşünüyorum. Hedef ülkem Gürcistan ancak başka önerileriniz varsa dinleyebilirim. Teşekkürler.
Kendinize ait pasaportunuz var ise onun üstüne kayıt yaptıracaksanız alabilirsiniz yok ise değmez.
Açıkçası vergisiz yurt dışı taxfree bir şekilde yani vergisiz 20 bin liraya geliyor toplam.IMEI falan işin içine girince TR'den almak aynı paraya, hatta daha ucuza bile gelebilir.
Değmez. Buraya getirip üzerinize kayıt yaptırabilirsiniz ama en fazla 3 yıl kullanma hakkı oluyormuş diye biliyorum.
Mantıklı Gürcistan'dan aldığınız için pasaportunuzun olmasına gerek yok kimlik yeterli kayıt ücreti 2700 TL tahmini 5 ila 7 bin arası para cebinizde kalır TR yr göre ama kaydı yapılan kişiyle hat sahibinin adı aynı olmal yoksa SIM çalışmaz telefonda. 3 sene sonra da her hatta açılır telefon.
Oradakı fıyatı ne kadar sürekli alışveriş yaptığım bırısı var oraya yonlendırme yapabılırım.
Usta bunu tam aciklayabilir misin tax free falan hiç bilmiyorum mesela buradan herhangi bir telefoncudan yurt dışı telefon alsam oluyor mu bir deAlcağın zaman gürcistandayken kutusunu açma sınır kapısında gürcü tarafı faturanın %12si kadar vergi iadesi yapıyor
Olmaz öyle. Yurtdışından diyelim gürcistandan telefon aldın kutusunu hiç açmıyorsun jelatinini falan. Gürcistanda vergi %12'dir yani 1000 lariye telefon aldın sınır kapısında faturada ödedigin vergiyi geri alıyorsun. Almanyada %19 sanırım. Ülkeden ülkeye değişiyor.Usta bunu tam aciklayabilir misin tax free falan hiç bilmiyorum mesela buradan herhangi bir telefoncudan yurt dışı telefon alsam oluyor mu bir de
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.