Yurt dışından laptop almak

İkisinde de çift hava çıkışı çift fan var. HP ucuz olduğundan onu almayı planlıyorum ama hpler ısınıyor diyorlar. Yabancı sitelerdeki incelemelerde de asustan biraz daha sıcak gibi. Oyunlarda 96 derecelere felan çıkıyor.
HP'lerde ısınma sorunu var, ASUS'larda da oluyor ama ASUS tercih etmelisin bana kalırsa.
 
O zaman Amazon'dan almam daha sağlıklı olacak benim açımdan. Herhangi bir sorunda bizzat kendilerinin ilgilenmesi çok güzel. Yurtdışından bilgisayar alanlardan Türkiye'de servis konusunda sıkıntı çektiklerini duymuştum.

Bu laptobu almayı düşünüyorum bir fikriniz var mı nasıldır? Muadillerine göre çok daha uygun.
Amazon.com: HP Pavilion Gaming Laptop 15.6" Core i5-8300H 15.6-inch Diagonal Full HD IPS Anti-Glare WLED-Backlit Display(1920 x 1080) with 8GB RAM + 1TB HDD Storage: Computers & Accessories
onun yerine internete b and h yaz o sitede aşırı iyi laptoplar var ve ucuz
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı