Yurt dışından LCD kontrol kartı satın almak

Xeon

Megapat
Makaleler
1
Eski dizüstü bilgisayarımın ekranını yeni bilgisayarıma ikinci ekran yapmak istiyorum, araştırdığım kadarıyla kontrol kartı almam gerekiyor bunun için. Ekranı söküp arkasındaki koda göre gereken kartı buldum fakat Çin'den geliyor bu yüzden gelirken gümrükte sorun olur mu onu bilemiyorum. Daha önce böyle ürünler alanlar varsa gelirken sorun çıkmış mıydı? Amazon siparişi alırken ekstra "ithalat ücreti depozitosu" adında bir ücret alıyor, sanırım gümrük için alıyor bunu ama emin olmak için sormak istedim.

Alacağım ürün bu: HDMI + VGA + 2 " AV girişi için LCD Controller Board HT140WXB LTN156AT02 14 15,6 " 1366 x 768 LED arkadan aydınlatmalı LCD panel : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Gümrükte sorun çıkacağını sanmam ama bu iş çok pahalıya geliyor, onum yerine basitçe bir monitör alınabilir.
Gümrük için aldığı ücretle beraber 550 liraya geliyor bu kart bu fiyata monitör bulmak zor. Ayrıca biraz da meraktan yapmak istiyorum böyle işler ilgimi çekmiştir hep 🙂

Bu kart dışında başka ürünler de mi gerekiyor ekranı kullanabilmek için?

Gümrük için aldığı ücretle beraber 550 liraya geliyor bu kart bu fiyata monitör bulmak zor. Ayrıca biraz da meraktan yapmak istiyorum böyle işler ilgimi çekmiştir hep 🙂

Bu kart dışında başka ürünler de mi gerekiyor ekranı kullanabilmek için?

Eskiden araştırmıştım bu işi, ekran için inverter da gerekebiliyor bazı modellerde. Onun haricinde kart görüntü almak için yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı