T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 15 Ekim 2020 #1 Başlıkta olduğu gibi.
Memolii7 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 2.060 Çözümler 3 15 Ekim 2020 #2 Alınmaz.Az fiyat farkı olur ama garantisi yok. Artı 0 Eksi
carn Kilopat Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 570 Makaleler 1 Çözümler 3 15 Ekim 2020 #3 Alınır ben aldım sorun olmadı. Al ve kullan dostum ama kaliteli al garanti ile zaten pek işin olmayacak. Artı -1 Eksi
Alınır ben aldım sorun olmadı. Al ve kullan dostum ama kaliteli al garanti ile zaten pek işin olmayacak.
Memolii7 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 2.060 Çözümler 3 15 Ekim 2020 #4 carn dedi: Alınır ben aldım sorun olmadı. Al ve kullan dostum ama kaliteli al garanti ile zaten pek işin olmayacak. Genişletmek için tıkla... Sizin şansınız hocam arkadaşım Samsung SSD aldı sorunluydu. Artı 0 Eksi
carn dedi: Alınır ben aldım sorun olmadı. Al ve kullan dostum ama kaliteli al garanti ile zaten pek işin olmayacak. Genişletmek için tıkla... Sizin şansınız hocam arkadaşım Samsung SSD aldı sorunluydu.
F FiftySmurf Picopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 121 Çözümler 1 15 Ekim 2020 #5 Evga ekran kartı alınır monitör ise agırlıktan dolayı kargo ve vergi olarak üst dilime geçip pahalı olabiliyor. Artı 0 Eksi
Evga ekran kartı alınır monitör ise agırlıktan dolayı kargo ve vergi olarak üst dilime geçip pahalı olabiliyor.
carn Kilopat Katılım 15 Ağustos 2014 Mesajlar 570 Makaleler 1 Çözümler 3 15 Ekim 2020 #6 Memolii7 dedi: Sizin şansınız hocam arkadaşım Samsung SSD aldı sorunluydu. Genişletmek için tıkla... Ben bir çok şey aldım yurt dışından ssd mixer mouse ekran kartı hiç bir sorun yaşamadım. Tabi ki arkadaş yaşamıyacak diye bir garanti yok ama alınır yani neden alınmasın. Artı 0 Eksi
Memolii7 dedi: Sizin şansınız hocam arkadaşım Samsung SSD aldı sorunluydu. Genişletmek için tıkla... Ben bir çok şey aldım yurt dışından ssd mixer mouse ekran kartı hiç bir sorun yaşamadım. Tabi ki arkadaş yaşamıyacak diye bir garanti yok ama alınır yani neden alınmasın.
L Larryson Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #7 Memolii7 dedi: Sizin şansınız hocam arkadaşım Samsung SSD aldı sorunluydu. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi biraz şansa bağlı senin yerinde olsam yüksek yorumlu yüksek puanlı güzel orijinal ürüne bakardım. Artı 0 Eksi
Memolii7 dedi: Sizin şansınız hocam arkadaşım Samsung SSD aldı sorunluydu. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi biraz şansa bağlı senin yerinde olsam yüksek yorumlu yüksek puanlı güzel orijinal ürüne bakardım.
Emin Bozgeyik Megapat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 862 Makaleler 12 Yer The Earth 15 Ekim 2020 #8 Amazondan laptop almıştım. Garantisi yoktu fakat hiç bir sorun yaşamadım. Yaklaşık 3 yıl oldu canavar gibi en güncel oyunları oynatıyor. Artı 0 Eksi
Amazondan laptop almıştım. Garantisi yoktu fakat hiç bir sorun yaşamadım. Yaklaşık 3 yıl oldu canavar gibi en güncel oyunları oynatıyor.
Mrtotc Decapat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 776 Çözümler 3 15 Ekim 2020 #9 Hocam yurt dışından size biri getirirse mantıklı yoksa fiyatlarda pek bir fark olmaz. Artı 0 Eksi